Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Hogy ha kapok valakitől egy...

Hogy ha kapok valakitől egy ékszert akinek nem valami jó az élete, megkapom a sorsát is, mert ilyesmit már hallottam?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 14:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság. Nekem ez sosem jutott eszembe, pedig sok ékszert örököltem idős, beteg nagyszüleimtől és nagynéniktől is, akik közül egyik-másik sorsa igen rossz volt. (nem anyagilag).Mégsem lett rossz a sorsom, sőt! Ezeket amúgy nem hordom, családi erekleyként tartjuk őket a széfben :)
2011. febr. 14. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Ha ezekben hiszel, akkor tisztítsd meg az ékszereket. Tegyél egy fehér tálba tengeri sót, rakd rá az ékszert, majd fedd be a maradék sóval. Egy éjszakát hagyd így, majd mosd le folyó hideg víz alatt.

Ha olyan ékszer, amit megmarna a só, azt pedig tartsd 10 percig folyó hideg víz alá. Így szokták a rossz energiákat elűzni. Mivel ez a gondolat már felmerült Benned, szerintem csináld meg, nulla munka van vele, de megnyugszik a lelked. :)

2011. febr. 14. 14:41
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

Elso valaszolo,

Semmi kulonoset nem eszleltel, mert nem hordod az eksereket.

Utolso jol mondta, meg egy tisztitas a rossz energianak, ejszakara kirakni a telihold ala, az ablakparkanyon, belulrol is jo.

2011. febr. 14. 15:07
 4/16 rondakutya válasza:
56%

Jézusom ennyi buta ember :)

Szerintem mosd át hígított holdfénnyel az biztosan jó lesz :)

2011. febr. 15. 07:53
 5/16 Eruthalion ***** válasza:
80%

Az arany és a külömböző kristályok energetikai szempontból igen erősek, ezért a pozitív és a negatív minőségű energiákat képesek felveni, és úgymond tárolni is. Ezért lehet belőlük erős talizmánokat készíteni.

Éppen ezért előfordulhat, hogy az energetikai szempontből töltetlen ékszerek átveszik a hordozóik energiáját, akár negatív, akár pozitív energiák vették körül a használóját.

A jó hír, hogy megfelelő képzettséggel ezek az anyagok tisztíthatóak ezektől az energiáktól, főleg a magasabb szintű, Isteni eredetű energiák használói képesek rá.

Tisztíthatóak többek közt Reikivel, Csengőhangal, Fénykörrel, Angyali segítséggel, és még nagyon sok féle képpen. Ehhez kérhetsz segítséget a legtöbb ezoterikus boltban, fórumokon.

2011. febr. 17. 12:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Eruthalionnak nagyon köszönöm a választ én is igy hallottam köszi
2011. febr. 18. 12:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Az is más ha családi ereklyének tartod mint ha hordanád
2011. febr. 18. 12:04
 8/16 A kérdező kommentje:
És vajon miért nem hordod?
2011. febr. 18. 12:05
 9/16 anonim ***** válasza:
33%
Öcsém, az egy darab fém/drágakő, nem pedig egy baszott energiaközpont, vagy akármi. Kémiailag és fizikailag is analfabetizmus az egész felvetés. Nem mondom, hogy nincsenek erők, melyeket nem ismerünk, de az ilyen randomra kitalált, gyakorlatilag végtelen számban előállítható hiedelmeknek semmi értelme. Holnaptól imádd a homárokat, és egyél csak moszatot, így juttat majd Allah a Walhallába. Persze csak ha föl tudsz kapaszkodni az ún. zöldmárvány energiahullámon.
2011. febr. 19. 04:07
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

A kérdésre nem tudom a választ de talán az én storym közelebb visz a megoldáshoz. Miután anyukám akit imádtam és imádok a mai napig meghalt megörököltem az ékszereit. Gyönyörű darabok voltak és számomra kedves és különösen értékes darabok (nem anyagilag lelkileg értem). Aztán először elhagytam az aranykarkötőt. Béna voltam, vékony a csuklóm kesztyű vagy kabátlevételnél lecsúszott. Aztán elszakadt az aranylánc. Amikor gyanakodni kezdtem hogy ez nem véletlen az az volt amikor a gyűrűjét is elhagytam. (Gyűrűt elhagyni??? Hogy lehet??? Nem tudom :(). Akkor már biztos voltam benne hogy ezeket az ékszereket nem szabad hordanom. Lehet hogy anyukám nem akarta, lehet hogy én váltam meg tőlük tudatalatt. Igazából már csak egy gyűrű és a jegygyűrűje (amit természetesen nem hordtam) maradt, amit időnként előveszek a szekrényből és emlékezem rá, de felvenni már nem akarom.

Sorsot ugyan nem vettem át, de ebben az energiadologban lehet valami. Örülnék is ha így lenne hiszen akkor ha szükségem van kaphatok belőle csak ki kell venni a szekrényből.

2011. febr. 19. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!