Ti miket kérdeznétek meg egy jóval magasabb tudati szinten álló valakitől?
V ügynök!
Én öntől várom a jelentést!
Z ügynök
Z ügynök!
Ezen az oldalon tapasztalható fokozott ügynöki jelentélt miatt a szolgálat, hétfőn, vizsgálóbizottsági ülést tart, ahol a fecsegő ügynökök retorzióra számolhatnak.
"J ügynök!
Még mindig várom, az előző esetről a
jelentését!" Nem volt semmi különös iszogattam két idegen nősténnyel ők kólát ittak. Én whiskyt persze rázva nem keverve. nem akarok dicsekedni. De megvolt mindkettő aztán deneutralizáltam őket.
Üdv, J Ügynök ;)
Nem szabad kérdéseket feltenni, mert azzal röktön elárulod magad és onnantól kezdve csak analizálni fog. A válaszaival úgy játszik majd veled mint a macska az egérrel. Véleményt lehet kérni, mert így valamelyest mérséklődnek az erőviszonyok.
Ha viszont engem hozna össze a sors ilyen valakivel meghalgatnám a véleményét a ,, véletlenről ,, csak a miheztartás végett.
"A Himalájáról milliónyi hiteles felvétel készült, ufókról nem ..." A Himalájáról neked azért hitelesebbek a felvételek, mert azt el akarod hinni, az ufókat meg nem akarod elhinni! Egyébként annak ellenére, hogy az ufók nem állnak ott évezredekig, hogy csoportokat lehessen a megtekintésükre szervezni, ennek ellenére egy egész ország légvédelme volt neked hajlandó mutatni a felvételeket! Emellett még rengeteg kézzel fogható is van, de azt sem vagy hajlandó figyelembe venni!
Nincs is rá szükség, nem is fontos sem nekik, sem nekem, hogy te, ti elhidd, elhiggyétek! Csupán azt szeretném kihangsúlyozni, hogy semmiféle kézzelfogható bizonyítékkel nem rendelkezel sem te, sem mások azokról a dolgokról, amelyeket a nagy-tömegek és a "tudományos világ" jelenleg elfogad!
Tehát csak az létezik, amit a közvélemény és a "tudományos világ" jelenleg elfogad! Ezek a tipusú emberek alkották egyébként évszázadokig azt a réteget, amelyik ennyi időn keresztül csak azt fogadta el igaznak, amit neki otthon, az iskolában tanítottak! Tehát évszázadokig lapos volt a Föld, majd gombóc lett ugyan, de minden a Nap körül keringett, most van egy új koncepció, de míg nem addig így marad, még mindenki el nem fogadja, hogy másképpen van!
Ez semmiben sem különbözik a "csorda szellemtől"! Aki kilóg a sorból, azt meg kell semmisíteni szerintetek. Már nem adottak a lehetőségek, de még lehetett ezeket az eltérő gondolkodású embereket a tömeg "kereszténység nevében" simán el is tüzelte a máglyákon! Amikor majd kiderül, hogy a csorda egészen másfelé megy, akkor a legnagyobb természetességgel fogjátok állítani, hogy a lemaradók a legbutább elmaradottabb emberek!
Isten teremtett minket vagy az emberek Istent?
Miért szenvednek az emberek?Mi a halál?
Miért vagyok én ezen a világon?
Test vagyok aminek lelke van,vagy lélek aminek teste van?
Lehetséges az időutazás?
Van 6dik érzékünk?
Van egyáltalán értelme az emberi életnek?
Ki épitette fel a nagy piramisokat?
Tényleg az emberek erőszak nélkül nem képesek élni?
Miért nem említette senki sem az iskolában Atlantidát?
Ki csinálja a gabona köröket?
Mi történt Rosswell-ben?
Isten teremtett minket vagy az emberek Istent?
Passz. (Szerintem Ember Istent/isteneket)
Miért szenvednek az emberek?Mi a halál?
Mert testi/érzelmi válságba kerülnek, és így jelez a szervezet, hogy valami probléma van. A halál az élet vége, az elmúlás, amikor az alkotórészeid már nem képesek tovább rendszerben létezni.
Miért vagyok én ezen a világon?
Mert ide szültek.
Test vagyok aminek lelke van,vagy lélek aminek teste van?
A kés az egy nyél, aminek pengéje van, vagy egy penge, aminek nyele van?
Lehetséges az időutazás?
Persze. Folyamatosan.
Van 6dik érzékünk?
Konkretizáld kérlek a kérdést.
Van egyáltalán értelme az emberi életnek?
Ha adsz neki értelmet, akkor van.
Ki épitette fel a nagy piramisokat?
Melyikeket? Az egyiptomiakat pl. az egyiptomiak.
Tényleg az emberek erőszak nélkül nem képesek élni?
Némelyik igen, némelyik nem. Nem vagyunk egyformák.
Miért nem említette senki sem az iskolában Atlantidát?
Az micsoda? Atlantiszra gondolsz? Mert csak egy fikció.
Ki csinálja a gabona köröket?
Peti és Karcsi (a Pécs mellettieket legalábbis).
Mi történt Rosswell-ben?
Mikor?
"A Himalája ottan van, de tudsz-e felmutatni kézzelfogható bizonyítékot?"
Bárki odautazhat. Pénz kérdése, de bárki megnézheti bármikor.
"maghasadásról tanulunk, de TE tudsz-é kézzel fogható bizonyítékot felmutatni???"
Igen, felkapcsolom a villanyt. Ugyanis hazai villamosenergia kb. felét Paks szolgáltatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!