Van valami jelentése annak, ha fekete galamb ült ma a kéményünkön?
Figyelt kérdés
Nem igazán hiszek benne,csak furcsa volt...Érdekelne mi a jelentése ennek?#ezotéria #fekete galamb
2013. dec. 21. 19:07
11/18 anonim válasza:
A hollóra minden mondható, csak az nem, hogy vékony csőrű... És amúgy is, kábé 3x-4x akkora, mint egy galamb. Szóval tuti nem holló.
Nem voltak fehér evezőtollak a szárnyában? Hosszú fekete farktollai voltak?
12/18 A kérdező kommentje:
Nem igazán....teljesen fekete volt..:) Bementem egy 3-4 percre mire kimentem már sehol sem volt
2013. dec. 21. 22:35
14/18 anonim válasza:
A közepes testalkatú mit jelent? Egy galambhoz képest mekkora? Már csak mert egy galamb vagy kétszer akkora, mint egy feketerigó. Sárga volt a csőre?
15/18 A kérdező kommentje:
az is fekete
2013. dec. 22. 17:00
16/18 anonim válasza:
Csóka volt. De miért akarsz ebben valami jelentést keresni? Elég rég a hátunk mögött hagytuk a középkort, hogy holmi babonák irányítsák az életünket.
17/18 Platypus válasza:
Tessék, egy fekete galamb. Városi galambok között nem a leggyakoribb, de létezik. Jelentheti például azt, hogy díszgalamb-tenyésztő lakik a környéketeken.
18/18 anonim válasza:
Uccsó, hoha nekem nem sikerült megnyitni a linket, készséggel elhiszem neked, hogy létezik fekete galamb. Annál is inkább, mert én is láttam már. Azért zártam csak ki, mert a galambok nem szoktak egyesével előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!