A kozelembe levo, utcai lampa kialszik, akar autoban ulok, v elsetalok alatta. Tobbi lent. Mitol lehet ez?
Van 1 jelenseg, ami jo ideje velem van, annyiszor tortenik, hogy ez nem lehet veletlen. Nagyon sokszor elofordul, h a kozelembe levo, utcai lampa kialszik, akar autoban ulok, v elsetalok alatta, de a szobamban, az egyik lampam is csinalta h par mp re elaludt, es munkahelyen is van egy bent, egy kint. A benti feltuno ha nem eg, de senkitol nem hallottam, h kialudt, en inkabb nem emlitem, h nalam van, h elalszik. Mitol lehet ez?
Nem zavar a dolog, de nem nagyon, reklamozom, sajna volt olyan lany ismeros aki megijedt ezekutan, meg a kapcsolatot is megszakitotta velem.
Latom 90% nem hisz, bar nem is csodallom.
Elektronikai vegsettsegem van, szoval ertem h mi lehet, na de nem csak sarganal...
Es nem poennak szantam.
Koszi aki nem nezi kamunak.
Aki irta h nala csak egyedul, hat nalam tarsasagba is.
Az is lehet valaki ilyen áldást hagyott rád. Ne kérj töle soha semmit! Hagyd hogy veled legyen. Nem akar és nem fog onnan távozni. Pl. Ha hirtelen nagy családi örömök közepette akarsz túllépni de az agyad halt csak meg(...kicsit Titanic...)és túl sokáig tartott a küzdelmet, Ön pedig elég erős volt, hogy felhívja a hálózatra a figyelmet. Istenével együtt jutott ki. ...most élsz, majd megnyugszol
Az én lámpáim már nem égnek. Dörzsólni kell, hozzá sokat... én férfi vagyok... nekem nem sok lány dörzsölt sajnos. (Kicsit gólya vagyok, ragaszkodás de.. van sok másik mondás is .: ,,nem hiába a gólya hozza a fiókát!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!