Valamit jelezni akar nekem?
Figyelt kérdés
Nagyapám egy hete halt meg szerdán. Hozzáteszem váratlanul otthon,bár idös volt már. A lényeg hogy azota másnaptól,az csütörtök, akkor indultam reggel dolgozni,gyönyörű szép fényes hullócsillagot láttam, pont előttem hullot le az égen. Rögtön Ő jutott eszembe,hogy talán valamit üzenni akar. Aztán tegnap este kimentem a munkahelyemről az udvarra és abban a pillanatban ahogy kinyitottam az ajtot,csodálatos,fényes hullócsillagot láttam megint,hosszú csóvát húzott maga után,és szép lassan végig ment az égen,fényesebb volt mint az előző. Az jutott eszembe talán igy akar jelezni hogy jol van,ne aggodjunk,boldog,és vigyázzunk magunkra, vagy lehet valami fontosabbra probál figyelmeztetni.2013. nov. 28. 16:04
1/3 anonim válasza:
Biztos azt akarta jelezni neked h novemberben is van csillaghullás . én is láttam ak nekem is jelezni akar egy szellem vagy vami?
2/3 anonim válasza:
Aki elveszíti egy szerettét, az mindenben égi jelet vél felfedezni. Ez nem baj, sokan vannak így ezzel. A hullócsillagok azt jelzik, hogy Földünk ismét nehezebb lett néhány kilóval. A többi csak képzelgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!