Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elvileg az emberi elme határta...

Elvileg az emberi elme határtalan, és képes olyanra, hogy pl. meditáció közben, ha akarsz, akkor elmehetsz lélekben más bolygókra, bejárhatod az egész univerzumot. Ezt hogyan lehetne kivitelezni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 11:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nagyon komoly mentális felkészülés után igenis lehetséges a mentáltesttel vagy asztráltesttel elhagyni a fizikai testet, és teljesen más világokkal kapcsolatba lépni. Mindez többnyire nagyon sok meditációs munka és jellemfejlődés kérdése. Ilyennel foglalkoznak is mégha nem is sokan.

Az viszont iylen egyértelműen nem igaz hogy világuralomra lehet törni iylen tapasztalatokkal.

Egy dolog hoyg valaki meglátogat más világokat, másik dolgo, hogy milyen tudást képes áthozni onnan.

2013. dec. 12. 00:05
 12/21 Shai-Hulud ***** válasza:

"Nagyon komoly mentális felkészülés után igenis lehetséges a mentáltesttel vagy asztráltesttel elhagyni a fizikai testet, és teljesen más világokkal kapcsolatba lépni."

Basszus, és ezt már a NASA-nál is tudják?

Mert ha nem, akkor te okosabb vagy, mint az ottani tudósok együttvéve!

Ha pedig tudják, akkor nem értem, mi a francért költenek ku.rva sok pénzt űrsiklókra, meg űrhajósokra, pedig csak "nagyon komoly mentális felkészülésre" kellene költeniük.

De szerintem csak neked lenne szükséged nagyon komoly mentális kezelésre.

2013. dec. 12. 00:16
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
12-es, igen szerintem a NASA-nál biztosan tudják, a proléma ott van, hogy attól hogy mentálisan képes valaki kapcsoaltot létesíteni más világokkal, attól még fizikailag nem lesz ott, nem tud fizikai eszküözöket átvinni, nem tud elhozni onnan semmi anyagi dolgot. Információt viszont lehet gyűjteni kérdés, hogy milyet, mennyire komoly szinten.
2013. dec. 12. 08:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Olyan ez mint ez anyukám szokott néha. Pl.meghal egy távoli rokon, ismerős - ő tudta, megálmodta előre! Valami történik ő látta, érezte előre! De mindig csak akkor mondja el, mikor az előre "látott" esemény már bekövetkezett és tudunk róla. Akkor, abban a pillanatban sosem, te figyeljetek, X - néni meg fog halni! - ilyen sosincs.

Szóval eme látnokok mindig csak a tudomány feltárásai után loholnak. Mikor még csak találgattuk, léteznek - e exobolygók, egyik sem jött a konkrét adatokkal, figyu kb. itt keressétek, én már jártam ott. Sosem jönnek új információkkal, csak a már ismert tények mentén "látnak" előre.

2013. dec. 12. 08:41
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
14-es, Előre látni eseméyneket, és ellátogatni a mentáltesttel, asztráltesttel egy másik fizikai bolygóra, az két teljesen különböző dolog, való igaz, hoyg ezek a látó asszony sokszor nem túl komoly gondolkodású emberek, de ebből nem következik az automatikusan, hogy aki képes egy másik bolygóról információt hozni az csak hiteltelen lehet.
2013. dec. 12. 08:49
 16/21 Mamby válasza:
És különben is. Ha valaki erre a szintre jut, valószínű másképp látja az egész világot. Nem hiszem hogy a NASA-val vagy bármilyen tudományhoz fűződő dologgal foglalkozna. Már csak azért, mert én sem tenném. A kedves tudomány őrültek soha az életben nem fogják megérteni azt, amit a (monhatni) felemelkedettek :D Ez csak az én véleményem...
2013. dec. 13. 23:08
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
Kedves felemelkedettek, ezen túl küldjétek telepátia útján a hozzászólásokat, ne az internet segítségével, mert azt a tudomány fejlesztette ki, csakúgy mint a villamosság széles körű elterjedését és megannyi dolgot. Az nem megy, hogy elfogadom a tudományos fejlődés egyes elemeit, majd ha olyat állít, ami nem fér bele a személyes világképembe, akkor megtagadom. Vagy - vagy. Legyen valaki spirituális, de akkor húzza ki a falból a számítógépet, kapcsolja le a fűtést télvíz idején, dobja el a mobiltelefont. Üzenjen mentálisan.
2013. dec. 14. 11:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Erre azt fogják mondani, HakapesziM, hogy hiába üzennek, ha te nem tudod fogni.

Az viszont való igaz, hogy az emberi képzelet nagyon is véges. Csak tapasztalat, vagy ismeret után, vagy ahogy te mondtad, mentén műxik.

2013. dec. 14. 18:03
 19/21 anonim válasza:
23%
Csak szólok, nézzetek utánna voltak erre képzett "psziho-katonák" egyfajta kémek. Ez egy titkosított "sereg" volt. Nem túl sok, de erre képezték őket, hogy meditáció közben máshová utazzanak az asztrális testükkel. Más bolygókra... a meditáció közben, kódokat kaptak és ezek a "kódok" az univerzum egy egy részére mutatott, ez az utazás pár pillanatig tart. Olvasottság nélkül ne írjatok hülyeséget... :)
2013. dec. 25. 22:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Te meg olvasottságra hivatkozva ne szopjál be minden hülyeséget.
2013. dec. 26. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!