Átkot hogyan lehet levenni magunkról?
Én se igazán hiszek az ilyesmiben,de manapság az utóbbi 2 hónapban, főleg az utóbbi 1 hónapban annyi váratlan negatív dolog történt egyszerre, hogy már nagyon elgondolkoztam ezen. (pl. a kutyánk és a degunk elpusztult minden előjel nélkül, elromlott a mosógépünk és a mikrónk, ráadásul amúgy is minuszban volt a számlánk, én 3-szor voltam beteg az elmúlt 2 hónapban,pedig sose szoktam beteg lenni, tesómmal szakított a barátja stb)
Lehetőleg valami otthoni átoklevétel kellene.
Úgy, hogy nem hiszel az átokban! Ilyen dolgok mással is előfordulnak.
Tudod van az a közmondás, ha valami elromlik: Három a magyar igazság.
Miért gondolsz átokra?
Van az úgy,hogy össze jönnek a dolgok,mint egy feszülség kisülés történhetett,(mosogép mikró).
A velünk élő állatok is megérzik ezt,és sokszor úgy segítenek,hogy helyettünk elhordják elviszik betegségeinket.Ők így szolgálnak segítve a gazdit.
A mi kutyánk úgy köhögött mint én,el is vitte szegényt,de nekem enyhült a krónikus köhögésem ami szinte évekig tartott.
Sztem ne foglalkozz az ilyen hülyeségekkel. mindenkinek
vannak rossz napjai, de ez nem azt jelenti, hogy elvagy átkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!