Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez hogy lehetséges? Mi ez?

Ez hogy lehetséges? Mi ez?

Figyelt kérdés

Fura dologra lettem figyelmes már egy ideje.Előfordul, hogy TV mellett elalszom, de csak kép van ilyenkor, a hangot leveszem, csak a fény miatt kell a TV,mikor zavar a sötét.

Nos, múltkor is az történt, hogy az álmom nagyon valóságos volt, feküdtem az ágyban, ment a Tv, de hallottam álmomban a hangját is és értettem a történetet, valami vonatokról volt szó,aztán felkeltem és láttam hogy épp vonatokkal kapcsolatos valóban a műsor, felvettem a hangot és ugyanaz a hang ugyanarról a témáról beszélt, mint amit álmomban hallottam!A történet is stimmelt.Egyből elkezdtem gondolkozni, hogy lehet ez?Hiszen sehogy sem hallhattam a tv hangját, akkor honnan tudtam álmomban miről szól a műsor?És ez nem az első eset, másnál is volt ilyen?

2013. dec. 3. 13:15
 1/5 A kérdező kommentje:

Másik, ami még furcsább.

Néha külföldi máskor mellett szundítok el és félálomban néha az angol szöveget valamiért magyarnak hallom.Aztán felkelek és kiderül, hogy arról volt szó a műsorban amit én magyarul véltem hallani.Csakhogy nem lehet ráfogni, hogy álmomban az agyam "lefordította" a szöveget, mivel nem tudok angolul.

2013. dec. 3. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Te vagy a kiválasztott.
2013. dec. 3. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lehalkítottad a televíziót?
2013. dec. 3. 17:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem lehalkítottam, lenémítottam, tehát egyáltalán nem lehetett hangja.
2013. dec. 4. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy az nem egészséges ha villódzó fények mellett alszol tönkre teszi a szemet, megzavarja a fejed... Valszeg erről lehet szó.
2013. dec. 4. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!