Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne ez?

Lehetséges lenne ez?

Figyelt kérdés

Szkeptikusok, meg hülyék ne is olvassák tovább. Köszi.

Kissé kezdek félni.. pár évvel ezelőtt anyukám egy régi barátnője meglátogatott minket, soha nem találkoztam vele azelőtt.. amint belépett, hirtelen nagy csodálkozással, és baromi nagy ijedséggel hátralépett, mikor beakartam mutatkozni. Azt mondta, hogy a születésemnél ott volt, és érezte, hogy nem átlagos gyerek vagyok.. valamilyen képességem van. Persze kiröhögtem, és ott hagytam, soha nem hittem az ilyesmiben. Körülbelül 2 éve nem hallottam azóta róla.

Viszont kezdek megijedni, mi van ha igazat mondott.. mostanában egyre gyakrabban előfordul, hogy mikor ideges leszek, és legszívesebben törni zúzni tudnék, a másik szobában valami kettétörik, vagy a TV magától kikapcsol. Persze, ezeket még belehet tudni hülyeségnek, én is ezzel nyugtattam magam. A másik, hogy mikor más emberek társaságában vagyok, és beszélgetek velük.. van hogy fel sem teszik a kérdésüket, és válaszolok rá.. és nagy szemekkel néznek rám, hogy honnan tudtam. Megérzés. És ez nem egyszer előfordult. Megérzem ha valaki szomorú, de nem mutatja ki. Legtöbbször 80%-ban azt is, hogy miken jár az eszük, és miért. A legtöbb barátom teljesen ki van akadva, hogy honnan tudom ezeket, tiszta agykúrkásznak néznek..

Kezdek félni..

2013. okt. 27. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne félj,hanem próbáld az előnyödre kovácsolni a kivételes képességeidet. Ismerd meg a határaidat,fejleszd ezt az adottságodat és légy boldog!
2013. okt. 27. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi rendkívüli. Néhány éve mondott valamit, ami megragadt benned, és mivel foglalkoztat a dolog(ki nem akar különleges lenni?) keresed magadban az őt igazoló dolgokat. Eltörő tárgyak, látszólag ok nélkül bekapcsolódó elektronikai eszközök mindenki életében előfordulnak, és az, hogy mennyire látsz bele mások fejében csakis a megfigyelőképességeden múlik. Szóval nyugi, nincs semmi bajod.
2013. okt. 27. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
* mások fejébe, csakis
2013. okt. 27. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Első köszi.

Második, köszi a megnyugtatást.. már kezdtem becsavarodni. :)

2013. okt. 27. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
2013. okt. 31. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!