Az hogy lehetséges hogy többen is mondták már ismerőseim hogy láttak más városban, holott otthon voltam, vagy éppen máshol?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy mindenkinek van hasonmása,de most konkrétan a barátom hívott fel Londonból hogy látott,pedig nagyon nem ott vagyok,azt is mondta hogy, fiatalabb volt a csaj,és közelről látta,és teljesen úgy nézett ki mint én,csak más korból..(ruha,stílus,sminkje is,ugyanúgy húzta ki a szemét mint én.)2013. nov. 19. 18:59
1/6 anonim válasza:
Élünk vagy 7 milliárdnyian ezen a csöpp bolygón, elég ha pl. a hírességek között körbenézel, rengeteg hasonló ember van, akik simán elmehetnének testvéreknek és itt most nem az ázsiaiakról beszélek :P Neked ugyan miért ne lehetne hasonmásod?
2/6 anonim válasza:
velem is volt ilyen.
pesten mentem a belvárosban, és egy ember rohant ki a kocsmából, h álljak már meg.
hát megálltam.
kérdi mi van velem.
mondom semmi jó, épp megyek vásárolni, elkezdi jó sokáig el voltam tűnve, meghív egy piára és dumálunk.
hát ingyen piát nem szabad visszautasítani.
aztán ahogy beszélgetünk, mondom neki, te, én nem az vagyok ám, akire gondolsz...
erre ő
miért nem hatnak már a pszichátriai gyógyszerek ami kaptál...
na ott volt az a pont, mikor felálltam és elmentem...
3/6 anonim válasza:
"Engem" is láttak már x buszra felszállni, még köszöntek is "nekem". Aztán nem is én voltam az. :)
Volt egyszer gond is belőle, még kamaszkoromba, mert apám meggyanúsított, hogy egy vadidegennel smaciztam a városban.
Nem is voltam akkor a városban. :)
4/6 baldwin13 válasza:
Még évekkel ezelőtt történt, hogy egy nagypédányszámú napilap elég nagy terjedelemben leadta annak a személynek a fotóját, aki Törökörszágban egy emberekkel teli busz felrobbantásáért volt felelős. Mondanom sem kell, hogy a fotón mintha magamat láttam volna. Azóta ugyan némiképp változott a külsőm, de ennek ellenére sem kívánkozok Törökországba.
5/6 anonim válasza:
Vannak ilyen tucat, megkülönbözhetetlen, karakter nélküli emberek. Néha elöny, néha hátrány.
6/6 A Fekete válasza:
Ez a pareidolia. Emiatt látunk például egy kettőspontot és egy zárójelet arcnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!