Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fontos! Tud nekem ezere a...

Fontos! Tud nekem ezere a dolgokra valami valamiféle épkézláb magyarázatot adni?

Figyelt kérdés

Most azzal nyitnék, hogy tényleg nem hazudok (bár ezt úgy is csak az hiszi el, aki akarja, bebizonyítani nem tudom). Régebben is történtek velem fura dolgok de az elmúlt pár hónapban (max fél éve) több olyan dolgom van, ami aggaszt. AZ első az a folytonos felriadásom álomból. Van, hogy ijedten, van, hogy nyugodtan de folyton felriadok. Akkor ott van az úgymond "bagoly" dolgom. Éjjelente tele vagyok energiával, egyszerűen képtelen vagyok hamar elaludni. Ha pl már este 8kor hulla fáradt vagyok, de még fent kell lennem, akkor szenvedek aztán jön a 11óra és ez valamiféle fordulópont, onnantól egyáltalán nem vagyok álmos. Szóval nekem mindig 11 előtt le kell feküdnöm, ha aludni akarok, különben másnap délig nem vagyok fáradt (ezt úgy mondom, hogy már nem egyszer volt olyan, hogy nem tudtam elaludni, egész éjjel forgolódtam, másnap suli és délbe már alig éltem). És van még egy dolog, amit furcsának tartok, az, hogy pl ha leesik valami a polcról mert a macska lelöki vagy rosszul van ott, szóval leesik, nem ijedek meg mert valahogy előtte egy-két másodperccel átfut az agyamon, hogy leesik és csattan. Ugyanez volt már reklámnál (pár másodperccel a reklám előtt én már dúdoltam a zenéjét) és párszor már azt is megéreztem, ha valaki hívni akar.

Egyik ismerősöm szerint természetfeletti képességeim vannak, viszont én nem hiszek annyira ebben. Szóval egy hozzáértő embernek, aki hisz az ilyenben, vagy szkeptikus, szeretném ha elmagyarázná nekem. Azt a választ is elfogadom, hogy "te beteg vagy, menj orvoshoz" mert már nekem is átfutott nem egyszer a fejemben.

Köszönöm előre!

2013. nov. 21. 13:10
 1/10 Szecsői Tibor ***** válasza:
98%
A beteg vagy, menj orvoshoz erős, de egy pszichológus lehet, hogy hasznos tanácsokat, magyarázatokat tudna adni. Az, hogy nem tudsz aludni szerintem simán csak alvászavar. Ezekre a prekogníciókra (van ilyen szó egyáltalán magyarban?) én meg azt mondom, hogy az agyad nem tudatos része extrapolál bizonyos jelekből. Aztán ha bajön a "jóslat", megmarad benned, hogy hú, ezt előre tudtam, ha meg nem, észre sem veszed, és feltehetően ez van többször. Olyasmi lehet ez, mint a deja vu.
2013. nov. 21. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:
6%

Egy démonnal van dolgod, ami már megszállt, bár még nem fejtette jelentősen ki a hatását: spiritizmusnak hívják.

Van körülötted olyan, vagy te, aki erősen ezo-zik?

2013. nov. 21. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Nem lesz könnyű mutatvány szabadulnod tőle.
2013. nov. 21. 13:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy démon? Ez így furán hangzik... Anyám megszállottan hisz a szellemekben, meg a jósolásban meg az angyalokban meg ilyenekben, a legjobb barátnője szokott neki jósolni kártyából, szóval ez kapásból két személy.
2013. nov. 21. 13:53
 5/10 Szecsői Tibor ***** válasza:
95%

#2 Szép neve van a démonnak, Spiritizmus. Találó.

#4 Elsősorban azért hangzik furán, mert az is :).

Értem én, hogy trollkodás, meg minden, én is szoktam, de azért ilyen esetekben, amikor a kérdés teljesen normális, elég alja dolog marhaságokkal riogatni az embert.

2013. nov. 21. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:

4 Ott is a válasz. Valószínűleg pont egy sérülékeny időszakodban voltál és benyelted+ generációsan is megtud jelenni egy egyén életében.

Az 5 még le van ragadva egy szintnél, van a szintjénél feljebb, még ha ez számára elképzelhetetlen.

2013. nov. 21. 14:15
 7/10 Szecsői Tibor ***** válasza:
Az #5 az le van ragadva egy szintnél, tudománynak és valóságnak hívják. Guglizz rá, hátha ismerős lesz valamelyik fogalom.
2013. nov. 21. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagy beteg,csak érzékeny az idegen erőkre,entitásokra.

Amiket valószinű anyukád,és a barátnöje vonzanak be a kártya jóslással.

Nem tanácsos ilyenekkel foglalkozni,mert kaput nyitunk a szellem világ felé,és jönnek utána hivatlanul is.

Azt tanácsolom,hogy imában kérjél,áldást,védelmet Jézus Krisztus által.Gyújhatsz gyertyát is,olyan felemelő,és nyugalmat ad.

Megfelelő védelem nélkül

2013. nov. 21. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:

A felriadást valszeg stressz okozza.

A bagoly dolog nálam is így van, a magyarázat a 90 perces alvási ciklusokban rejlik. Nézz utánna.

Vannak jó megérzéseim nekem is, nem hiszem, hogy ez kirívó lenne.

2013. nov. 21. 16:38
 10/10 lalo009 válasza:

Figyelj nagyon egyszerü az egész. Veled ugy van köbe ahogy velem ha valami baleset van vagy a macska ledobvalamit vagy hasonló nem ijedek meg stb. mert ez előbb utobb ugy is meg for történni stb. a másik pedignállam az időjárássalvan babrálás. legutóbb itt a koleszba azzal szórakoztunk hogy holnap milyen idő is lessz én mindig mondtam valami hülyeséget és mindig bevált. mostanság meg mindig töllem kérdezgfetik hogy na- na holnap milyen idő lessz stb. (nem mint ha tudnám irányítani vagy ilyesmi) [de jó lenne XD] amugy ha valaki nem tudná ha tél van akkor inkább a miusz felémegy a hömérséklet ma pl este -8 reggel +8 környékén lehet az idő mivel fagyni is fog, (legalább is eléggé esélyes) mert tegnap is fagyott ha meg nem akkor ez van de elvileg már 0 foknál elkezd fagyni. vagy -2 nél nem tom. na mindegy a lényeg hogy az ijeneken ne akadj fenn mert nincsen értelme. mivel az ijesmi velem is előfordul életem során iszonyat sok különös dolog történt velem. (pl:. szellemet láttam, álmomba találkoztam luciferrel, láttam egy angyalszerüséget. stb) de nem akadtam fenn rajta elgondolkodtam rajta hogy ezek figyelmeztetések olykor olykor. de amugy ezek adottságok és így kell elfogadni ahogy van. mert ha csak ellent mondassz neki csak rosszabb lessz mert igy is ugyis elő jön egyre jobban és jobban mert mindig amit nem akarunk az következik be de amit akarunk az már sokkal ta de nehezebben fog beteljesedni. (pl:. én erdész akarok lenni, Lamburgini murciégóval akarok sulibajárni stb) meg még rengeted dolog van amit mindenki akarhat vagy hasonló anyit tudunk tenni hogy amiről álmodozunk azt vagy megörizzük vagy megvalósítjuk :D (persze csak ha van elég időnk/pénzünk rá) és minden értékes percet figyelembe véve rengeteg kis apró örömünk van. :D pl hazajössz a munkából és örülsz hogy végre leülhetsz 1 picit és kifujhatod magad, vagy a kedvenc kajádat eszed, stb tudjátok az ijen kis apróságokat az életben jó lenne megőrizni lehet kicsit hüjén hangzik de az ijeneket általába naplókba vagy hasonlókba szokták írni . és az ijenekböl könyveket csinálni és ezekből meggazdagodnak :D

De mostanra legyen elég ennyi ha valakinek kérdése van üzenjen privátba és kivesézzük a dolgokat ;)

További szép estét mindenkinek!

2013. dec. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!