Akik azt mondják, hogy nem világvége lesz, hanem "valamiféle pozitív változás" azok ezt honnan veszik?
Szerintem ők optimisták.
"pozitív változás lesz"-Optimisták csoportja.
"világvége lesz,kipusztul az emberiség"-Pesszimisták csoportja.
"nem lesz semmi"-Ők nem gondolják hogy bármi is történni fog.Miden úgy halad tovább,mint eddig volt.
Ősi jóslatokból, amelyek szerint 21-én indul meg egy változás, amelynek a végkicsengése az ún. Aranykor lesz.
Ha részletesebben érdekel, és van türelmed:
Mi az hogy honnan veszik?
Mindenki saját maga kreálja a kis világát ők ezt hiszik, isten adja legyen igazuk, de ha nem lesz nem áll meg a világ.
Kedves 6. válaszoló!
én itt gyk-n olvastam h. világvége lesz,ha valaki most fellátogat erre az oldalra az garantáltan ráakad legalább 1 ezzel foglalkozó kérdésre..:D sokan a maja naptár-jóslatra hivatkoznak, én meg csak kíváncsi voltam h. akik azt mondják 21-e után olyan váltás következik be aminek eredménye valami jó dolog lesz na azok miből gondolják ezt.
A világ lassanként szétpereg.. Remélem, hamarosan kiderül, hogy a pénz is csak illúzió.. Valami változásnak jönnie kell, a másik lehetőség a biztos csőd. (Ezt ugye ti sem akarhatjátok..)
Egyébként az idei évben nagyon felgyorsultak a spirituális 'tanulmányok', gondolatolvasás, intuíció stb. Aki látja, tudja. Aki MÉG nem látja, az is látni fogja idővel.
aki elhiszi a világvégét,az idióta
de még nagyobb idióta az,aki ezt az ezos dumát benyalta
aki belinkelte avatarát...gondolom hisz neki.....sztem ne ezt a hp-t nézegesd,,,,inkább menj orvoshoz
Kedves 8. válaszoló!
Téged valaki megbántott vagy mi történt? Légy szíves ne ilyen lekezelően válaszolj.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!