Skacok! Ma hallottam a munkahelyen tényleg igaz, világvége lesz 21-én?
Hu ezt nem hiszem,mert a világ végét azt senki nem tudja sem azt a napot sem azt az órát,dióhéjjban ennyi...
Vagy valami sötétség lesz vagy mi?
Sötétség biztosan lesz . Felénk éjszakának nevezik és több órán keresztül lesz észlelhető .
Szerintem nem volt olyan idióta aki ki találta ezt a világvégét . Mivel a National Geographic-on van egy sorozat ami azokról szól akik hisznek benne . Belőlük ki indulva rengeteg pénzt fölöslegesen elköltenek .
Például volt olyan aki 15 évnyi elegendő ételt megvett de még rengeteget mutattak akik 8 évre elegendő ételt előre felhalmoztak . Tehát a tartós élelmiszergyárak jól jártak ezekkel az emberekkel .
Aztán voltak olyanok akik földalatti bunkereket vettek . Itt szintén az járt jól aki ezeket készíti . Bár nem mondtak árakat de egy biztosan több százezer dollárba kerül .
De még jól jártak a fegyvergyártók is . mivel majdnem mindegyikük több mint 5 darab lőfegyvert vásárolt . Itt is volt olyan aki több mint 40 db maroklőfegyvert vásárolt vagy volt olyan is aki több ezer lőszert felhalmozott . Tehát itt is a lőszer és fegyvergyártók jártak jól .
Viszont még jó párat fel lehetne sorolni akik hasznot húztak belőle .
Viszont és arra lennék kíváncsi , hogy 21.-én majd mit fognak válaszolni itt azok a "hívők " akik hisznek benne . De van egy olyan sejtésem , hogy megint elszámoltak valamit vagy nagy hallgatás lesz róla , hogy nem történt semmi .
Viszont én egy dolgot biztosan meg jósolok . Mégpedig azt , hogy 21.-én tele lesz ez az oldal olyan kérdésekkel , hogy hol marad a világvége .
A Maja naptárat , hogy ki hozta össze a világvégével az engem is érdekelne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!