Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Skacok! Ma hallottam a munkahe...

Skacok! Ma hallottam a munkahelyen tényleg igaz, világvége lesz 21-én?

Figyelt kérdés

Hu ezt nem hiszem,mert a világ végét azt senki nem tudja sem azt a napot sem azt az órát,dióhéjjban ennyi...

Vagy valami sötétség lesz vagy mi?

2012. dec. 7. 21:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Sötétség már most is van rendesen.
2012. dec. 7. 21:40
 2/21 Lupus ***** válasza:
100%
Komolyan én sem vágom, hogyan lett a maják korszakvég jóslatából, világvége jóslat. Ha valaki tudja, hogy mikor, és miért változtatták meg a műsort, az mondja el, please.
2012. dec. 7. 21:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Olvass utána hivatalosabb oldalakon is ne csak ilyenolyan ingyenes alaptalan szarokon, és rájössz hogy sehol nem állítanak ilyet.Énmár vagy 5 féle variációt hallottam ,volt már nagy sötétség, meteorbecsapódás, meghogy az irániak lebombázzák a világot vmi idegsokkos fegyverekkel..Minden ellentmond egymásnak
2012. dec. 7. 21:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
te erről csak most hallottál? már elég régóta tele van vele minden. mellesleg, sose mondták a maják, hogy vége lesz a világnak...változást mondtak, abban meg már benne vagyunk.
2012. dec. 7. 22:10
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

Sötétség biztosan lesz . Felénk éjszakának nevezik és több órán keresztül lesz észlelhető .

Szerintem nem volt olyan idióta aki ki találta ezt a világvégét . Mivel a National Geographic-on van egy sorozat ami azokról szól akik hisznek benne . Belőlük ki indulva rengeteg pénzt fölöslegesen elköltenek .

Például volt olyan aki 15 évnyi elegendő ételt megvett de még rengeteget mutattak akik 8 évre elegendő ételt előre felhalmoztak . Tehát a tartós élelmiszergyárak jól jártak ezekkel az emberekkel .

Aztán voltak olyanok akik földalatti bunkereket vettek . Itt szintén az járt jól aki ezeket készíti . Bár nem mondtak árakat de egy biztosan több százezer dollárba kerül .

De még jól jártak a fegyvergyártók is . mivel majdnem mindegyikük több mint 5 darab lőfegyvert vásárolt . Itt is volt olyan aki több mint 40 db maroklőfegyvert vásárolt vagy volt olyan is aki több ezer lőszert felhalmozott . Tehát itt is a lőszer és fegyvergyártók jártak jól .

Viszont még jó párat fel lehetne sorolni akik hasznot húztak belőle .

Viszont és arra lennék kíváncsi , hogy 21.-én majd mit fognak válaszolni itt azok a "hívők " akik hisznek benne . De van egy olyan sejtésem , hogy megint elszámoltak valamit vagy nagy hallgatás lesz róla , hogy nem történt semmi .

Viszont én egy dolgot biztosan meg jósolok . Mégpedig azt , hogy 21.-én tele lesz ez az oldal olyan kérdésekkel , hogy hol marad a világvége .

A Maja naptárat , hogy ki hozta össze a világvégével az engem is érdekelne .

2012. dec. 7. 22:14
 6/21 anonim válasza:
44%
hülyeség... a maják csak a Hobbit című film megjelenését jósolták meg... na ez a dec 21
2012. dec. 7. 22:26
 7/21 anonim ***** válasza:

Na igen, A hobbit. :D

Várom már.

2012. dec. 7. 22:33
 8/21 anonim ***** válasza:
Hát elég későn jutott el hozzá a hír. De jobb később mint soha.
2012. dec. 7. 22:46
 9/21 anonim ***** válasza:
na de ha úgyis vége lesz a világnak, akkor minek spájzoltak be 15 évre való kajából? a logika nem az erősségük,úgy látom.
2012. dec. 7. 23:06
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A maja naptárnak azért lesz vége, mert jön a nibiru bolygó és a gravitációs hatásai a földre világkatasztrófát okoznak. A másik elmélet, hogy a maják lebratyiztak a reptoidokkal, a reptoidok meg csináltak egy szerződést a szürkékkel, mert a szürkèk meg akarták támadni a földet. A szerződés szerint, ha a szürkék megtámadnak, hadban állnak a reptoidokkal is, ez jár le decemberben. Másik elmélet: project bluebeam, miszerint a műholdak segítségével az egész világon látható hologrammokat hoznak létre, hogy elhitessék jézus 2. eljövetelét/ a reptoid inváziót, a new world order èrdekében. Aztán ott van a haarp project, amivel természeti katasztrófákat lehet létrehozni, szintén egy új világrend miatt. Lehet válogatni, kinek melyik tetszik. xD
2012. dec. 7. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!