Skacok! Ma hallottam a munkahelyen tényleg igaz, világvége lesz 21-én?
Figyelt kérdés
Hu ezt nem hiszem,mert a világ végét azt senki nem tudja sem azt a napot sem azt az órát,dióhéjjban ennyi...
Vagy valami sötétség lesz vagy mi?
2012. dec. 7. 21:38
11/21 anonim válasza:
Jaj kifelejtettem a nullsík teóriát,.attól lesz a 3 napos setétség. :)
12/21 mirror06 válasza:
Kíváncsi leszek mi lesz a hívőkkel, ha kiderül, hogy nem lesz világvége.
Talán azt fogják mondani, hogy volt világvége, csak nem érzékeltük, már meghaltunk, csak úgy érezzük, hogy élünk, vagy valami ilyesmi...
13/21 anonim válasza:
Utolsó, akkor én felmondok mert hullákkal nem vagyok hajlandó együtt dolgozni! Így is alig észlelhető hogy élet van bennük, hát még ha már a másvilágról járnak be.
14/21 anonim válasza:
Hülyeség, a maják naptárában lezárul egy ciklus, semmi több, de látom ezt egyeseknek lehetetlen felfogni, úgyhogy csak azért is legyen még kismillió böszme aki felteszi ezt a kérdést, oké? A sötétségről annyit, hogy nem létezik null sík sem, ennyit erről.
16/21 anonim válasza:
December 21-én kicsit korábban lesz sötét, mivel ugyebár ez a nap a téli napforduló napja, egyben a legrövidebb nap az évben. Szóval ne lepődj meg, azon hogy 16:00kor már sötét lesz, nem a kozmukis sötétség miatt van. Ez csak egy kis semmiség, ami évről évre megismétlődik.
17/21 anonim válasza:
Vidiripi
mirror06!
Mit hívő ember elmondom neked ,hogy nem lesz vége a világnak. Változások lesznek ,de vége nem lesz.
18/21 anonim válasza:
jaj istenem! Ha most azt mondom neked hogy innen az interneten keresztül megöllek azt is elhiszed?
19/21 anonim válasza:
Mi az hogy változások LESZNEK?
A világ folyamatosan változik, azaz a változások nem lesznek hanem vannak.
20/21 anonim válasza:
Vidiripi
Valóban a változás állandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!