Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Skacok! Ma hallottam a munkahe...

Skacok! Ma hallottam a munkahelyen tényleg igaz, világvége lesz 21-én?

Figyelt kérdés

Hu ezt nem hiszem,mert a világ végét azt senki nem tudja sem azt a napot sem azt az órát,dióhéjjban ennyi...

Vagy valami sötétség lesz vagy mi?

2012. dec. 7. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kifelejtettem a nullsík teóriát,.attól lesz a 3 napos setétség. :)
2012. dec. 7. 23:28
 12/21 mirror06 ***** válasza:

Kíváncsi leszek mi lesz a hívőkkel, ha kiderül, hogy nem lesz világvége.

Talán azt fogják mondani, hogy volt világvége, csak nem érzékeltük, már meghaltunk, csak úgy érezzük, hogy élünk, vagy valami ilyesmi...

2012. dec. 7. 23:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, akkor én felmondok mert hullákkal nem vagyok hajlandó együtt dolgozni! Így is alig észlelhető hogy élet van bennük, hát még ha már a másvilágról járnak be.
2012. dec. 8. 07:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Hülyeség, a maják naptárában lezárul egy ciklus, semmi több, de látom ezt egyeseknek lehetetlen felfogni, úgyhogy csak azért is legyen még kismillió böszme aki felteszi ezt a kérdést, oké? A sötétségről annyit, hogy nem létezik null sík sem, ennyit erről.
2012. dec. 8. 08:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Az agyadban van sötétség.
2012. dec. 8. 10:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
December 21-én kicsit korábban lesz sötét, mivel ugyebár ez a nap a téli napforduló napja, egyben a legrövidebb nap az évben. Szóval ne lepődj meg, azon hogy 16:00kor már sötét lesz, nem a kozmukis sötétség miatt van. Ez csak egy kis semmiség, ami évről évre megismétlődik.
2012. dec. 8. 14:38
 17/21 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mirror06!

Mit hívő ember elmondom neked ,hogy nem lesz vége a világnak. Változások lesznek ,de vége nem lesz.

2012. dec. 8. 20:16
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
jaj istenem! Ha most azt mondom neked hogy innen az interneten keresztül megöllek azt is elhiszed?
2012. dec. 8. 23:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Mi az hogy változások LESZNEK?

A világ folyamatosan változik, azaz a változások nem lesznek hanem vannak.

2012. dec. 9. 06:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Valóban a változás állandó.

2012. dec. 9. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!