Nem sokára világvége szerintetek be fog teljesedni? Szerintem nem
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 20:31
1/24 anonim válasza:
Szerintem én meg marhára unom ezeket a kérdéseket már most.
2/24 anonim válasza:
Nem tudom, de az a nagy sötét dolog nekem most jól jönne :D
3/24 anonim válasza:
Kb. 10 évente megjósolják, de valahogy még nem következett be. Nincs semmi alapja.
4/24 A kérdező kommentje:
Akkor most sem fog?
2012. dec. 6. 20:41
5/24 anonim válasza:
Nem hiszem,de ráférne erre a Világra egy kis megújulás.
7/24 A kérdező kommentje:
Kicsit tartok tettem el pár gyertyát meg gyufát meg zseblámpát de ha világ vége lesz akkor ugy sem kell
2012. dec. 6. 20:44
8/24 anonim válasza:
Nem hiszek benne, de sajnos befolyásolható, gyenge ember vagyok és engem is lassan kezd megfertőzni. Sokat gondolkodom rajta és remélem nem vesztek el mindent, hála Istennek van egy férjem, egy kicsi lányom, egy nagyon jó nagyikém, és egy aranyos kiskutyám. Barátaimnak is most született gyermeke, még meg sem lett keresztelve. Nem akarok elveszteni mindent.
De mondom nem hiszek benne, márpedig azért nem, mert nem láttam egyértelmű bizonyítékot rá, ráadásul a maja naptár csak véget ér az nap, egy ciklusnak vége, de nem azt mondták, hogy a világnak. Vagy igen?
9/24 A kérdező kommentje:
HÁt nem tudom de ha vége? akkor mért mondják ennyire? már nagyon régota
2012. dec. 6. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!