Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem sokára világvége szerintet...

Nem sokára világvége szerintetek be fog teljesedni? Szerintem nem

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 20:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Egyre jobban parázom :( barátnömet nem akarom elvesziteni
2012. dec. 6. 21:39
 12/24 anonim ***** válasza:

2000-re is mondták, nem?

Bár, lehet arra te még nem emlékszel, nem tudom hány éves vagy. De arra is nagyon mondták. Mondták, hogy összeomlanak a számítógépek, összeomlik minden utazási rendszer, lesz globális áramszünet, éh halál stb stb.

Nem kell parázni, ha lesz azért nem, ha nem meg azért nem. Úgy sem tudunk ellene tenni semmit.

Én már nagyon várom, hogy 22. legyen.

2012. dec. 6. 21:48
 13/24 A kérdező kommentje:
a 22. én is 21.nem
2012. dec. 6. 21:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Tettem el 5 db gyertyát gyufát zseblámpát sebtapaszt holnap még viz egy kis kaja és ennyi
2012. dec. 6. 22:02
 15/24 anonim ***** válasza:
Ebböl is látszik, hogy kamu kérdés :D
2012. dec. 6. 23:39
 16/24 anonim válasza:

Nem tudom hogy lesz-e valami.Tudod mi a 100%-os válasz erre? Az, hogy majd kiderül 21.én.Reméli mindenki hogy semmi gond nem lesz.Más kérdés kik hiszik el s kik nem.Majd akkor és csak is akkor fog kiderülni 21.én...

Nem félek egyébként,nekem kb.olyan izgalmas lesz az a nap,mint amikor az emberek a tűzijátékot várják izgatottan.Szerintem veszek egy jó kis házipáleszt és iszok, és a családdal együtt leszünk mindenképpen. :)

2012. dec. 7. 01:30
 17/24 anonim ***** válasza:
Igen, lesz de csak 22-én.
2012. dec. 7. 09:50
 18/24 anonim ***** válasza:

semmi se lesz

uncsi már a sok befolyásolható szerencsétlenség

2012. dec. 7. 10:09
 19/24 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező. Szerinted nem lesz világvége, majd leírod, hogy tettél el gyufát.

Kamuzol és szórakozol, ráadásul idegesítő módon.

2012. dec. 7. 11:13
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
Már 1999. dec. 31-ét is túléltük. Ennek a mostani rohanó őrült világnak kéne megváltoznia. Én azt szeretném hogy a világunk jobb irányba haladjon, megváltozzon a pénzközpontúság, és hogy az emberiség végre felfogja, hogy a vesztébe rohan, ha nem változtatunk. Igazából én nagyon félek a környezetszennyezéstől, hogy elfogy az ivóvíz, kitör a 3. VH, atomcsapás, túlnépesedik a bolygó, iszonyú népvándorlás veszi kezdetét, harc a helyért és az élelemért.
2012. dec. 7. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!