A fénymunkások (Pataky Attila stb) adtak valamiféle sajtótájékoztatót, hogy miért nem tőrtént ma semmi sem?
Figyelt kérdés
Durnavaló Michalzek, Tibeti láma a gamma nullsíkról stb. Nyilatkoztak már valamit a híveiknek, amiért felspanolták őket pszichésen, aztán meg semmi sem volt?2012. dec. 21. 19:37
1/15 anonim válasza:
A Théta vonalra belépett a Föld, csak olyan vékony az a vonal, hogy nem is tudunk róla. :O
2/15 anonim válasza:
Te mitől pártoltál át ilyen hirtelen? Ez még gázabb, mint a "megvolt a világvége, csak az alacsonyabb rezgésszámon levők nem vették észre"...
3/15 anonim válasza:
Második, látszik, hogy nem ismered Veronikát :)
4/15 anonim válasza:
5/15 A kérdező kommentje:
Loúvas, Én komoly infókat várok :/
2012. dec. 21. 19:49
6/15 anonim válasza:
Zseniális ez a Pataky Attila, most néztem végig ezt az interjút, teljesen [100%-ban] mást mond a mai napról, mint amit a Frizbiben összehalandzsált.
9/15 anonim válasza:
Az hallottam,hogy Pataki Attila azt mondta,hogy úgy is kitud olvasni egy könyvet ha csak rajta áll.
10/15 anonim válasza:
...csak sok páleszt kell megigyon hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!