Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért félek ennyire a haláltól...

Miért félek ennyire a haláltól? (lent)

Figyelt kérdés
Mindig, mielőtt lefekszem aludni azon gondolkozom hogy mi lesz ha nem kelek fel reggel, meg ha mondjuk fáj valamim (Akármim) akkor félek lefeküdni aludni..:/ 12/L
2013. okt. 28. 10:50
1 2
 11/14 Missi_Key ***** válasza:
mert logikusan gondolkodsz.
2013. okt. 29. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:

"„A halálfélelem meghódítása és az életöröm visszaszerzése. Az élet feltétlen elfogadásához el kell

fogadni a halált is, de nem az élet ellentéteként, hanem az élet egyik aspektusaként. Az élet mindig a halállal

karöltve jár. A félelem meghódítása magában hordozza az élet bátorságát. Ez minden hősies kaland legfőbb

kiindulópontja – a rendíthetetlenség és a tett."

- Lidérc a feledés

Remélem ez segít! :)

2013. okt. 29. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:
A haláltól az ego fél, mert bizony az szét fog esni. Mindenki meg fog halni egyszer. Minél többet töprengsz rajta, annál inkább belelovalod magad a problémába. Ha pánikolsz gondolj arra, hogy minden rendben van, figyeld a légzésedet,nyugodj meg és engedd el a zavaró gondolatokat.
2013. okt. 30. 00:56
 14/14 anonim válasza:

Kedves kérdező ne félj a haláltól amig fiatal vagy addig van választásod ha már elmúltál 20-nál több akkor már nincs választásod.

néz meg engem én 4-5 évesen találkoztam már vele s a követével s most hogy betöltöttem a 21-et folyamatos pánik félelmek, szorongások és égető és mardosó fájdalmak gyötörnek. A halál és az élet mindig párban járnak, ha eljő érted a fekete köntösbe öltözött mélabús ábrázatú nádszál vékony testű s sÍr hant illatú

alak, ne félj tőle köszöntsd hát Hey de rég nem láttalak kedves rég-es öreg barátom mi szél hozott s mi fúj majd el tégedet, értem jöttél vagy tán csak hiányoztam néked mond ezt a képébe kacagva és múlj el hogy az utánad következőknek is legyen valami jó kis mondókája az ő számára.

S jő a nagy vagy nem is olyan nagy utazás számodra csak legyen aki vár a túloldat mert ha nincs senkid sem itt ragadsz a földön s abból nem származik semmi jó!

2017. okt. 22. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!