Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tegnap idővihar volt! Nem...

Tegnap idővihar volt! Nem teleportálódott valakid el?

Figyelt kérdés

A tegnapi időviharba szokott átcsusszanni más idősíkba az ember. Neked van olyan ismerősöd aki arról számólt be, hogy tegnap az ókori egyiptomba ébredt ? Esetleg bemenvén a konyhába, a Római birodalomban találta magát?

Nem veszett nyoma tegnap valakidnek? [link]

2013. okt. 27. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Valami van benne mert én is felébredtem 4 óra tájékán olyan fé 5 lehetett. Nem éreztem semmi furcsát, senki sem tűnt el, barátnőm is felébredt az éjjel nem sokkal utánam de ő is csak érzett valami furcsát és ennyi.

De ma beszéltem az egyik ismerősömmel és mesélte hogy elég valóságosnak tűnő álma volt azzal kapcsolatban hogy a 2. világháború kellős közepén találta magát pont Berlinben. Elég részletesen elmesélt mindent, most nem térnék ki rá, de ez így valamelyest furcsa volt, aztán hirtelen elkezdett távolodni és a jelenbe ébredt reggel 8 óra körül.

2013. okt. 27. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:

ami azt illeti én elaludtam egy kis időre napközben (tegnap)

majd egy egy kis idő elteltével felébredtem de olyan volt mintha 1000 évet aludtam volna..

utána meg egy jövőben játszódó álmom volt! nagyon félelmetes volt!

rólam azt kell tudni hogy az én rémálmaim elképesztőek, de ez még azokon is túltett..

2013. okt. 27. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:

De én igen! Belekeveredtem ebbe az időviharba és 2115-ben tértem magamhoz. Sajnos azonban nem sokáig élvezhettem ki, mert elkapott egy síró angyal és visszaküldött a mai napra.

Sajnos nem mondhatom el mi lesz 2115-ben, mert az SPOILER.

2013. okt. 27. 18:24
 14/19 anonim ***** válasza:
figyelem! idővihar rajongók ezt látni köl- http://www.youtube.com/watch?v=zxSJcwLVK_8&desktop_uri=%2Fwa..
2013. okt. 27. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:
De én! A..... Pokolba! xD Vagy a Szivárványos álomvilágba..
2013. okt. 27. 21:31
 16/19 Napkiraly ***** válasza:
Az órám éjjel 3kor visszaállt 2re. És még ugyanez 20x! Szerencsére eljutottam egy éjjelnappali óráshoz, aki megoldotta
2013. okt. 27. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Figyelem! az idővihar elnapolták legkozelebb 2088-ban lesz addigis nézetek be ide- http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4984..
2013. okt. 28. 10:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy átléptem a küszöbön és átkerültem az előszobába, de nem tudom, hogy.
2013. okt. 28. 14:12
 19/19 anonim ***** válasza:
De, én reggel Magdi anyus konyhájában ébredtem.
2013. okt. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!