Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tegnap idővihar volt! Nem...

Tegnap idővihar volt! Nem teleportálódott valakid el?

Figyelt kérdés

A tegnapi időviharba szokott átcsusszanni más idősíkba az ember. Neked van olyan ismerősöd aki arról számólt be, hogy tegnap az ókori egyiptomba ébredt ? Esetleg bemenvén a konyhába, a Római birodalomban találta magát?

Nem veszett nyoma tegnap valakidnek? [link]

2013. okt. 27. 16:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%
holnap már iskola, aztán csak vége lesz már ezeknek a tini hülyeségeknek a kérdések terén.
2013. okt. 27. 16:24
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Így már érthető, ami tegnap este történt... Haverokkal iszogattunk egy csendes helyen, aztán egy "na még egy kört" felkiáltás után hirtelen reggel lett és otthon voltam az ágyamban.
2013. okt. 27. 16:25
 3/19 anonim ***** válasza:
Mindenek vége beköltözők a paradicsomba segítség sos sos ismételten mondom sos sos sos!itt van a idővihar paradoxont idéztem elő segítség eltöröltem a születésemet mégsem születtem senki sem ismer fel minek csináltad ezt idővihar? :O
2013. okt. 27. 16:43
 4/19 anonim válasza:
100%
Első:DD nincs suli holnaptól, mert egy hetes ősziszünet..:D
2013. okt. 27. 16:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem gyíkká változtatott!

De már elmúlt.

2013. okt. 27. 16:47
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap én is elvesztem az időben/térben.

Az Ötkert-ben még megvoltam, emlékszem is rá.

Ma délben az Ötkerttől max. 800 méterre lévő lakásomban ébredés volt a következő pont, amire emlékszem. Hogy közte hol voltam, nem tudom.

Időutazás után realizáltam a történteket.

Semmim nem fájt, oké, semmi külsérelmi nyom, oké,

egyedül voltam, oké, nem folyt sperma a puncimból, még nagyobb oké. Telefonon senkit nem hívtam fel, nagyon oké, senki előtt nem kell égnem vállalhatatlan hívás miatt.

Tanulság: máskor kevesebb koktél iszom.

Szerencse a szerencsétlenségben, nem vagyok hozzászokva.

2013. okt. 27. 16:52
 7/19 anonim válasza:
100%
ja.az uramat.tegnap reggel elment munkàba és ma reggel jött haza....
2013. okt. 27. 16:54
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi ez az idoviharos ize, csak annyit tudok hogy egy csomo ismerosom azt mondta hogy 4-5-6 korul megebredt meg en is. Ma meg pont mondta anyam h megebredt az este.
2013. okt. 27. 17:00
 9/19 anonim ***** válasza:

(elozo vagyok)

Nem hiszem az ilyesmikben :)

2013. okt. 27. 17:02
 10/19 anonim ***** válasza:
Mivel nincs egyetlen elmebeteg ismerősöm sem, így – fájdalom – mindenki a helyén van.
2013. okt. 27. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!