Ez lehet, hogy a tegnapi idővihar miatt volt?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy tegnap elmentem a haverokkal iszogatni az este, aztán szerintem nem is ittam olyan sokat, mégis arra ébredtem ma reggel, hogy itt fekszek egy kib*szottnagy híd alatt és itt mennek el mellettem az autók, de nem volt ismerős semmi... Kiderült hogy az Erzsébet híd alatt vagyok, ráadásul nem volt rajtam felül semmi, szoval egy cseppet fáztam, aztán észrevettem, hogy az idővihar a telefonomat és pénztárcámat(nem volt sok pénz nálam szerencsére) is elsodorta tőlem, ezért az egyik csövestől kértem egy kis aprót, hogy fel tudjam hívni az egyik ismerősömet, hogy jöjjön értem.... de mindebben az volt a legmeglepőbb, hogy én Debreceni vagyok, szoval azt végképp nem vágom hogy a francba keveredtem ide... Mással is történt tegnap hasonló?2013. okt. 27. 11:41
3/5 anonim válasza:
Öreg szerintem vagy kitaláltad ezt az egészet, vagy annyit ittál vagy kevertek valamit az italodba hogy teljesen kiesett nálad minden, és lehet valami suttyó csöves vitt el téged a fővárosba és esélyes hogy ő nála van mindened, örülj annak hogy legalább a nadrágod megmaradt, bár kitudja mi történt akkor veled még. De én szerintem mindenki tisztában van azzal hogy ez a történet nagyon nem kerek.
4/5 anonim válasza:
Nem az idővihar miatt volt. merthogy én tegnap megmentettem az egész világot és megállítottam az idővihart is de nem mondhatom meg hogy csináltam köt a szakmai titoktartás. isten óvja a hazát!
5/5 Napkiraly válasza:
Az órám éjjel 3kor visszaállt 2re. És még ugyanez 20x! Szerencsére eljutottam egy éjjelnappali óráshoz, aki megoldotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!