H0tb0y kérdése:
Ti h készültök fel a okt 26-ai idöviharra?!
Figyelt kérdés
Elég sokat olvastam róla de nem tom h lehetne fel készülni rá vagy ki védeni :(
Meg azt is szeretném kérdezni h sztetek ennek nem lehet káros hatása a többi dologra nézve?! Mmint nem lehet h vmi szörnyű dolog történik abban az idöben ami "kiesik"? Nemtom konkrétan mi csak eszembe jutott!!
2013. okt. 22. 14:49
1/44 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy idővihar, ez értelmetlen hülyeség. Nem kell bekajálni minden izgalmas baromságot, amit hiszadrangú honlapokon olvasol.
Aggódj inkább fontosabb, de legalább létező dolgokon.
3/44 Szecsői Tibor válasza:
Berúgok és sok sósmogyorót eszek. Ha teleportálásra jó, biztos időviharra is.
4/44 A kérdező kommentje:
De igen van már a tudomány is tugyja h az idő nem oan folytonos mint hisszük és h néha szétválik a tértől stb stb és idövihar lesz!
Mindenki csak ennyit csinál h át állítsa az órákat de félek ez kevés :S
2013. okt. 22. 14:57
5/44 anonim válasza:
Én időesőkabátot és idősapkát húzok.
6/44 anonim válasza:
Olajozom a fluxuskondenzátort. És te?
7/44 anonim válasza:
Van egy ismerősöm ő pedig időmilliomos...mázlista, meg fogja úszni..
8/44 anonim válasza:
ilyen ember, és még szabadlábon... bűntett az emberiség ellen!
9/44 anonim válasza:
Én már visszahívtam a flottámat. Ugyanis multkor majdnem az egész legénységem belehalt. Szerintem ti is hívjátok vissza, ha van.
10/44 anonim válasza:
Orbán Viktor világuralomra tör, és bekövetkezik a Mártiusz Kurregurálisz Pondium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!