H0tb0y kérdése:
Ti h készültök fel a okt 26-ai idöviharra?!
Figyelt kérdés
Elég sokat olvastam róla de nem tom h lehetne fel készülni rá vagy ki védeni :(
Meg azt is szeretném kérdezni h sztetek ennek nem lehet káros hatása a többi dologra nézve?! Mmint nem lehet h vmi szörnyű dolog történik abban az idöben ami "kiesik"? Nemtom konkrétan mi csak eszembe jutott!!
2013. okt. 22. 14:49
31/44 anonim válasza:
Én megolajazom a fluxuskondenzátor extrém elit kondenzátorait, s van egy szerkezetem, time warp bekapcsolom, s megáll az idő
32/44 Információ Kapitány válasza:
Ha kimentek vegyetek fel időkabátot, és ne felejtsétek otthon a térernyőt!
33/44 Napkiraly válasza:
úgy lehet védekezni, hogy nem állítod át az órát, és tartsz magadnál időernyőt
35/44 anonim válasza:
Én most találtam fel az időmegállító eszközt .A bekapcsolásig még 3...2...1...MEHEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...
36/44 anonim válasza:
Elektromágneses köd ellen holnap kezdjük a védőruha gyártását.
37/44 anonim válasza:
remélem készülsz holnap okt 26 majd meglásuk, lesz-e idővihar vagy sem. :D
38/44 BlackSword válasza:
No!!! Tudsz ellene tenni valamit??? Ugye hogy nem... Gondolom kapálni tudsz... Akkor miért nem azt csinálod???
39/44 BlackSword válasza:
No!!! 27-dike van... Ez is elmaradt... Niért is nem lepődök meg???
40/44 A kérdező kommentje:
Na remélem ezek után nem mongya senki h hülyeséget mondtam látjátok!!!
2013. okt. 27. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!