Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hogyan készültök a támadásra?

Ti hogyan készültök a támadásra?

Figyelt kérdés

Mi a Pista bácsival tegnap kapálás után nekiálltunk összedobni a tervet, hogy hogyan védjük meg a telkeinket és persze, ha nem sikerülne, akkor végső esetben ott lesz az óvóhely...

A terven láthatóak a légvédelmi ágyúk, föld-levegő rakéta-kilövőállások, álcázott bunkerek, őrhelyek, visszavonulás útvonala, stb...

Kép:

[link]

2012. dec. 8. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen idöben senki se kapál... :D
2012. dec. 8. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Veszek egy reptoid jelmezt, kiszabadítom a reptoid császár ikertestvérét (aki köztudottan ellenzi a Föld elleni inváziót) a Szíriusz csillagrendszeri börtönéből, aztán feljutok a reptoid zászlóshajóra, ahol a császárt foglyulejtem és az én reptoidomat ültetem a helyére. Én kb. ennyit tervezek.
2012. dec. 8. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Hatalmas kacagásokkal melyekhez eme kérdések hatalmas segítséget nyújtanak...
2012. dec. 8. 14:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Én a 22.-ére készülök. Hatalmasat fogok röhögni rajtatok! :D
2012. dec. 8. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
bakker ezen a képen beszartam XDXDXD
2012. dec. 8. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak városlakó kapál ilyen időben a panelben. !:)
2012. dec. 8. 16:06
 7/11 x) ***** válasza:
100%

Üzenem Pista bácsinak hogy kérnénk vissza a pálinkás kannákat. A kérdés alapján úgy gondolom hogy már kiürültek.

Egyébként örülök hogy ennyi szabadidőd van, de bízhattok az Ellenállásban, meg fogjuk védeni a Földet a támadástól. Ha pedig valami balul üt ki akkor nagyon jó a tervetek, de még szerezzetek be egy uránműködéses protonkarburátort.

2012. dec. 8. 16:35
 8/11 A kérdező kommentje:

"Ilyen idöben senki se kapál... :D"

Jól van, de az asszony nem tudhassa a Tervet, mert akkor rózsaszínre köllene festeni a bunker falát, meg lecipelni az összes muskátlit, mikor így is alig lesz hely a pálinkának, és a lepárlórendszereknek, meg még a szőlőst is le kell telepíteni a föld alá...

sok a dolog, ezek meg má minnyán jönnek, úgyhogy csak a létfontosságú dolgokkal szabad foglalkozni!!

2012. dec. 8. 16:49
 9/11 A kérdező kommentje:

x)

Visszük az aknákat :D

2012. dec. 8. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi is pontosan úgy készülünk a támadásra mint te,óvóhelynek meg a budit néztem ki holnap le is festem terepszínűre ja és kapával állunk ellen,mert egyre ügyesebben forgatjuk
2012. dec. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!