Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan készültök a túlélésre?...

Hogyan készültök a túlélésre? Miből mennyit raktároztok majd el? És mik azok, amiket feltétlen beszereztek?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok válaszát várom,akik hisznek a világvégében. Nem feltétlenül a 2012-esben, hanem a közeljövőiben. Légyszi olyanok ne irjanak,akik nem hisznek benne. Köszönöm a válaszokat
2011. márc. 5. 16:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%
Vettem ma 12 doboz sört, szerintem este elraktározom a gyomromba.
2011. márc. 5. 16:52
 2/26 anonim ***** válasza:
54%
Amit feltétlenül be kell szerezni: egy kis józan ész. A többit hiába is szereznéd be,egy kataszztrófa esetén lepusztulna.
2011. márc. 5. 16:53
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha vége, akkor vége, nincs mit tenni. Egy nagyobb napkitörés és K.O, arra hiába raktározol szalámit.
2011. márc. 5. 16:58
 4/26 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy, semmit. Szerinted érdemes úgy élni, hogy a világvégére készülsz? :)
2011. márc. 5. 17:04
 5/26 anonim ***** válasza:
88%

3. válaszoló

Állítólag jégkorszak lesz.

Egyébként nem tudom mire gyűjtsek pénzünk sincs. Márpedig ha elkéne raktározni nem kevés pénz kellene hozzá. És hova menjek? nincsen pincénk sem. Az meg lóf@đzt sem ér. Építsek bunkert?

2011. márc. 5. 17:13
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
a jégkorszaknak is meg lesznek az előnyei. nem kell majd korcsolya pályára járni, ha korcsolyázni támad kedved
2011. márc. 5. 17:18
 7/26 A kérdező kommentje:
Hát... köszönöm a válaszokat,némelyiken jót mosolyogtam,de okosabb nem lettem tölle :D
2011. márc. 5. 17:20
 8/26 anonim ***** válasza:
68%
Miért te hogy készülsz?
2011. márc. 5. 17:38
 9/26 A kérdező kommentje:
Sehogy,mivel nincs rá pénzem. De ha lenne, azért biztos beszereznék ezt-azt,nem lehet tudni alapon. Ha nem lesz semmi, akkor is fellehet használni.
2011. márc. 5. 17:40
 10/26 Biotéka válasza:
68%
ja készülj fel..vegyél mindenta mit csak tudsz..de ah már ked lejárn ia szavatosságuk sztem told be őket xD nem lehet iylenre felkészülni.. am kedves kérdező hány éves vagy? csak kiváncsiságbol
2011. márc. 5. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!