Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan készültök a túlélésre?...

Hogyan készültök a túlélésre? Miből mennyit raktároztok majd el? És mik azok, amiket feltétlen beszereztek?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok válaszát várom,akik hisznek a világvégében. Nem feltétlenül a 2012-esben, hanem a közeljövőiben. Légyszi olyanok ne irjanak,akik nem hisznek benne. Köszönöm a válaszokat
2011. márc. 5. 16:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Aki azt írta, hogy még pincéje sincs, annak tanácsonám, ha már jégkorszak lesz, akkor legalább tanuljál meg iglut építeni:)

Egyébként elég előnyös, hogy jégkorszak fog bekövetkezni, legalább a tartalékok hűtésén nem kell majd agyalni. Így lehet romlékonyat is vinni az újkorszakba.

2011. márc. 5. 18:25
 12/26 anonim ***** válasza:

Én vagyok a pincés :D

Mi az az iglut?Egyébként lány vagyok, úgyhogy nem lesz azt olyan egyszerű megépítenem.

2011. márc. 5. 18:28
 13/26 anonim ***** válasza:
Utánanéztem. Na ezt sem tanítják az iskolákban:D...nem gondoltam volna, hogy az eszkimók által épített jégház' :D
2011. márc. 5. 18:34
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én úgy vélem, hogyha világ vége lesz, akkor is csak a Föld vége lesz, ha meg a világ végére készülsz, vigyél magaddal esernyőt, hogyha leesel a peremén, ne zuhogjon a nyakadba a víz.

Nem kell aggódni a világ vége miatt, vannak reális, aktuális problémák: most éppen élelmizser válság van fejlődőben, nem mintha meglepő lenne, kisebb válságok jönnek-mennek, de ahogy a sok hullám létrehoz összeadódva egy pusztító impulzust, úgy ezek súlyossága is rétegződéstől függően változhat.

Én a helyedben inkább némileg önellátóbb életmódra rendezkednék be: vissza a befőzéshez, lekvárkészítéshez.

Ha meg nagy katasztrófára készülsz, akkor érdemes azon gondolkozni, hogy a legalapvetőbb szükségleteid hogyan oldanád meg.

2011. márc. 5. 18:35
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy! Nem élek túl semmit és kész! Na, erre varrjál gombot! :D
2011. márc. 5. 18:57
 16/26 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy az ember élete során sok mindent megtanul. Ami nekem vagy neked alapvető, az lehet, hogy másnak meg nem. Attól még nem fogok senkit sem lenézni. Te bizonyára egy kéziszótár vagy, te mindent tudsz. :P
2011. márc. 5. 19:16
 17/26 potion ***** válasza:
Mi például tanultuk az iglut. Rajzból... de tanultunk Áháháháh
2011. márc. 5. 20:11
 18/26 potion ***** válasza:
Jah és azoknak akiknek nincsen picéje annak felajánlom az iskolám pincéjét
2011. márc. 5. 20:16
 19/26 anonim ***** válasza:

"Mi például tanultuk az iglut. Rajzból... de tanultunk Áháháháh"

Ti tanultátok Mi nem :)

2011. márc. 5. 20:28
 20/26 potion ***** válasza:
igazából tök mindegy mert akkor nem figyeltem oda úgyhogy vehetjük úgy egy szinten vagyunk :D:D
2011. márc. 5. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!