Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sztetek h lehetne ki védeni h...

H0tb0y kérdése:

Sztetek h lehetne ki védeni h az idövihar ne engem raboljon el?!

Figyelt kérdés

Már le védtem a szobám 3 különbözö féle módszerrel mindenféle árto hatás ellen! De hát nemtom h ez véd-e ettöl mert végül is ez egy természeti jelenség nem pedig mágia vagy iesmi :( Meg össze raktam egy csomagot ien alap gyogyszerek gyújtó kés ruha stb stb ti mit tartotok még fontosnak? Ti h készültök az idöviharra? H lehet védekezni ellene?

Hülyék kiméljenek thx

2013. okt. 26. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Bezárkózol a szobádba idővihargyújtóval időviharkabátban.
2013. okt. 26. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést feltetted már. :DDD http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4963.. hány órakor lesz az idővihar? hogy én is felkészüljek az esőkabátom nálam van. én vagyok a kelemen kabátban. :D
2013. okt. 26. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Soronkívül,azonnal vonulj be a legközelebbi pszihiátriára. Miután kezeltek, még talán lesz esélyed a normális életre. Ahogy olvaslak az ottani jelentkezésed mindenképp indokolt!
2013. okt. 26. 11:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már beizzítottam a neutrínós-hűmicsodaizé energiapajzsot.

Amúgy még van hely, szóval jöhettek hozzám. (Lányok elsőbbséget élveznek.)

2013. okt. 26. 11:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ki lehet védeni! Csak egy TARDIS kell hozzá ès már, meg is van - azt viszont nem adom!

A Doktor!

2013. okt. 26. 12:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez nem ugyanaz a kérdés olvasd már el -.- Attol h az idöviharról szól más a kérdés pfff!
2013. okt. 26. 13:34
 7/10 A kérdező kommentje:
mi az a tardis?
2013. okt. 26. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod? Pedig kéne, ha már az időviharral kapcsán is írsz. Na mindegy, a TARDIS, egy mozaikszó, jelentése: Time And Relative Dimension In Space.
2013. okt. 26. 14:12
 9/10 A kérdező kommentje:
nem hallottam még rólla
2013. okt. 26. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyél meg nagyon sok sza­rt, az védelmet nyújt az idővihar ellen.
2013. okt. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!