Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azokhoz lenne egy kérdésem...

Azokhoz lenne egy kérdésem akik hisznek az illuminátusokban?

Figyelt kérdés

tehát azokhoz a debilekhez akik szerint tényleg van egy ilyen rend aminek a tagjai a világ vezetői és a pocsék életeteket csak arra tudjátok fogni hogy az illuminátusoké a hatalom meg minden más hülyeségre és nem magatokban kerestek hibát.

1. irjátok hogy mennyi helyen van elrejtve szimbólum ha ők valóban egy háttérhatalom akik a mozgatóia báboknak akkor miért van benne a belemagyarázott jelképük és szimbólumaik mindenben. Azért hogy ti élettelenek megtaláljátok? Mégis mi értelme van ha egyszer nagon nagy erény az anonimitás? miért hirdetnék hogy az illuminátusoké ez meg ez a cég meg ez az előadó? miért nem elég a sima népbutitás amit szerintetek csinálnak?

2. Ha tényleg úgy van minden ahogy ti gondoljátok akkor az ugynevezett tudatlan agymosottak akik lila felhős ködben élnek mint ezek szerint én is. Miért kéne ilyenekkel törödniük meg nektek is? Miben lesz neked jobb életed ha tudod a nagy összeesküvést? MIért nem lehet leélni egy teljes életet amiből a legtöbbet hozod ki amit lehet anélkül hogy ilyen baromságokkal törödnél?

ui: egyik ismerősöm magas beosztásban volt egy cégnél és a nagyfőnökröl mindenki mondta hogy ez bizony szabadköműves. megkérdezték tőlük mi erre a bizonyiték azt mondta hogy: hát megkérdezték töle de azt mondta hogy nem és ezek sose mondják meg hahaahahahahahahha itt elsirtam magam az emberi hülyeségtől

2013. okt. 6. 14:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Illuminátusok, rózsakeresztesek, szabadkőművesek tényleg vannak, de lehet, hogy szerepüket a világban nagyon eltúlozzuk.

...

2013. okt. 6. 14:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Pár száz éve a Föld még lapos volt, a betegségeket démonok terjesztették, és a Nap forgott a Föld körül, és aki másként hitte, egyből leugatták hogy fújkonteó, büdöskonteó, nemszabad. Aztán mégiscsak nekik lett igazuk...

Arról nem is szólva, hogy ismerve az országok, a pénzvilág és a média vezetőit, ezt még mindig jobban el tudom képzelni róluk, mint hogy rendes becsültes jóravaló emberek, és egyetlen céljuk a lakosság életének jobbítása...

2013. okt. 6. 15:15
 3/18 anonim ***** válasza:

én nem hiszek ezekben a szerveződésekben...

tudom hogy léteznek, több páholy is van országszerte, de ezek kisebbek, ált a jelentősebb európai városokban vannak nagyobb tömörülések.és bizony a gazdasági, társadalmi elit, ott szokott lenni...

2013. okt. 6. 15:17
 4/18 A kérdező kommentje:
azok az emberek pénzt akarnak keresni és kiba szott zsenik azért van annyiuk pszichológiailag beteg emberek hgoy ennyire a pénzt hajhásszák de pozícióukat önmaguknak köszönhetik és nem lucifernek vagy tököm tudja miben hisztek.
2013. okt. 6. 15:20
 5/18 A kérdező kommentje:
ez az egész konteó csak arról szól hogy sok ember nem képes felfogni hgoy nem olyan tehetséges vagy használta ki a tehetségeit mint ezek az emberek akiket a rend tagjaiként azonosítanak és egyből ki kell találni hogy a sátán jutalmazta meg őket. Vagy azért mert benne vannak a társaságban.
2013. okt. 6. 15:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

kérdező

mi biztos nem tudunk téged meggyőzni, nem is célunk.

de attól h te itt vergődsz, attól még ez létezik, valós dolog.

itthon is sok ember van benne alsóbb páholyokban, olyan ez mint vmi hierarchikus rendszer, piramis rendszer, ahogy ők mondják, alul a szolgák, és ahogy a szűkül a piramis, úgy csökken a fentebb lévő emberek száma.

nem sokat nézel híreket sem.

néha el lehet kapni pár mondatot, mikor politikusok beszélnek erről, vagy véletlen, vagy direkt belerakják a mondanivalójukba.

itthon is volt már szó a politikát befolyásoló külföldi bankárcsaládokról, bankházakról..., de ott a gugli, és majd használod.

2013. okt. 6. 15:42
 7/18 A kérdező kommentje:
használtam a guglit és egyre nagyobb meggyőződésem hgoy baromság.
2013. okt. 6. 15:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

mondtam, h nem tudunk megggyőzni téged.

no, nem is baj, élj a saját meggyőződésedben...

2013. okt. 6. 16:09
 9/18 A kérdező kommentje:
Jó utolsó de ha tényleg az illuminátusok a világ urai meg minden akkor miért hirdetnék ennyire nyiltan létezésüket mint pl a szemfényvesztök c. Filmben? Az a film kb ezekröl szól.
2013. okt. 6. 17:26
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező

a szemfényvesztők című filmben illuzionisták vannak, nem illuminátusok...

2013. okt. 6. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!