Mi vagyok en? Vampir vagy bolond?
Figyelt kérdés
Vonzodom a verhez. Minden formaban, a filmekben varom a veres jeleneteket, biologia oran amikor az osszetetelerol tanultunk, azt is, szeretem az izet (megvagom az ujjam es megkostolom..), de szeretem kinyomkodni a tampont a mosdokagyloba, hogy lassam, hogyan csorog le..meg elkepzelni is szeretem, ahogy megsebesitek valamit es elverzik..lehet hogy nem vagyok teljesen ember? Vampir vagy ilyesmi? Vagy siman bolond vagyok? Ertelmes valaszokat legyszi!2013. okt. 5. 16:00
11/23 anonim válasza:
Vámpírok nem léteznek, ERGO te sem lehetsz vámpír. Mivel vámpír nem lehetsz, vond le a következtetést.
12/23 anonim válasza:
Nem vagy vámpír, de azért én kedvellek :p
13/23 anonim válasza:
Istenem miért engeded az ilyeneknek a megszületést? ATYA ÚR ISTEN........... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
14/23 anonim válasza:
nem vagy vampir :d de azért bolond se ....csak egy kicsit fura ,de hat mindenkinek megvan a maga hülyesége :d de azért szerintem ne nagyon reklamod...szerintem kinovod :)
16/23 anonim válasza:
Szerintem Te hematofil vagy. (vérfétis)
Vámpírizmushoz köthető szexuális tevékenység, amely abból áll, hogy mások, vagy saját vérzésüket figyelik, ha úgy adódik megkostólják, meg ami szem-szájnak ingere.
Bizarr, de vannak ilyen betegségek. Parafíliáknak hívják őket.
17/23 anonim válasza:
#utolsó
El is felejtettem, hogy létezik ilyen perverzió, de igazad van. A perverzek mind betegek, de nem mind bolondok.
18/23 anonim válasza:
Egy ilyen kérdésre mindig az a válasz, h bolond vagy.
19/23 A kérdező kommentje:
na, oke, ide is leirom, mert sokan kerestetek privat uzenetben: tegnap delutan elegge unatkoztam (ugy 10es skalan 8,5), ezert az ezoteria rovatot olvasgattam. ez inspiralt a remekbe szabott kerdesem kiirasara, meg az, hogy ilyen tamponbolkinyomkodos dolgot lattam egyszer regen egy zs-kategorias "horror"filmben. bocsi mindnkinek, aki bedolt. szep napot :)
2013. okt. 6. 14:10
20/23 anonim válasza:
Ez a tamponkinyomkodás nagy volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!