Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi vagyok en? Vampir vagy bolond?

Mi vagyok en? Vampir vagy bolond?

Figyelt kérdés
Vonzodom a verhez. Minden formaban, a filmekben varom a veres jeleneteket, biologia oran amikor az osszetetelerol tanultunk, azt is, szeretem az izet (megvagom az ujjam es megkostolom..), de szeretem kinyomkodni a tampont a mosdokagyloba, hogy lassam, hogyan csorog le..meg elkepzelni is szeretem, ahogy megsebesitek valamit es elverzik..lehet hogy nem vagyok teljesen ember? Vampir vagy ilyesmi? Vagy siman bolond vagyok? Ertelmes valaszokat legyszi!

2013. okt. 5. 16:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Egy bolond vámpír vagy!
2013. okt. 5. 16:04
 2/23 anonim válasza:
Egy idegbeteg elmebeteg vagy ..!!!!! Szerintem fordulj orvoshoz!
2013. okt. 5. 16:09
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Első:A bolond vámpír és a vámpír bolond nem ugyanaz !Ugyan is a bolond vámpír egy vámpír ami megbolondult a vámpír bolond meg olyan bolond akit megharapott egy vámpír és vámpír lett!

Kérdező:kinyomod a tampont , a véres tampont, és ezt nézed végig ...

.

.

.

.

.

.

FFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJ...

FFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJ!!!!!Takarodjál orvoshoz!!!! [link]

2013. okt. 5. 16:13
 4/23 anonim ***** válasza:

"de szeretem kinyomkodni a tampont a mosdokagyloba, hogy lassam, hogyan csorog le."

Fúj, te elmebeteg bolond! Menjél pszichológushoz, te nem vagy normális!!!

2013. okt. 5. 16:28
 5/23 anonim ***** válasza:
Bolond vagy.
2013. okt. 5. 16:29
 6/23 anonim ***** válasza:
Vámpírok nem léteznek, ezt ki is zárhatod, szal bolond vagy. Ideje orvoshoz fordulnod.
2013. okt. 5. 16:35
 7/23 anonim ***** válasza:
ez inkább valami perverzió ...nem "vámpírság" az ízére meg lehet azért vágysz mert vashiányod van
2013. okt. 5. 16:38
 8/23 anonim ***** válasza:
58%
:DDD Szakadok szereted a vért szopizni te nem vámpír vagy hanem elmebeteg. Bameg sztem amikor megjön neked azonnal ki szopizod magad avagy bekajálsz jó étvágyat hozzá :D sztem túlsok twilight, zagyvaságot néztél és megártott. :DDD
2013. okt. 5. 16:49
 9/23 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van valami fura heppje, a mai társadalmi berendezkedés mellett alig-alig van olyan ember, aki maximálisan normálisnak tekinthető. De amíg a dilid nem gátol a mindennapi teendőid elvégzésében, nem ártasz vele saját magadnak ill. másoknak, valamint nem hatalmasodik el rajtad, addig semmi probléma sincs a dologgal. Szerintem.
2013. okt. 5. 17:21
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
molylepke
2013. okt. 5. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!