Ti hisztek a 3D világában?
Úgy értem, hogy aki hisz benne, az elfogadja ezt a 3D világot egy valódi világnak,
aki pedig nem hisz benne, az nem tudja elfogadni ezt a 3D világot egy valódi világnak.
Gondolom,ő az aratás vagy az új korszak ,esetleg aranykorszakra gondol..
Atlantisz stb...
Így gondolom érthetőbb.
Igen,lényegében ugyan az,de mégis más!
Jobban nyitnunk kell a szív és annak szeretetét.
Itt egy link...
Itt sok mindenre választ kapsz és útmutatást..Alulról olvasd felfelé...Érdemes a 2012 tol elolvasnod ,azt is megtalálhatod a linkben.
Én egyszer megpróbáltam megszámolni. 147-ig jutottam. Ennyi D biztosan van. Legalábbis nálam a sublótban. Nagyinál is van kettő, anyáról is tudom, hogy dugdos párat.
De hiszem, hogy legalább 5000 D van. Őszintén.
Nicolo Paganini, született Schlicht Edgár
Budapest, Lipót mező 5-7.
Stephen Hawking egyik könyvében olvastam, hogy az univerzum keletkezésekor ( ha volt ilyen) akár több dimenzió lehetett, csak a többi kisimult , és már nem tudjuk érzékelni, de talán a kvantumfizika szintjén még mindig létezhetnek!
Amúgy meg miért ne hinnék ? X) A tér akármelyik pontja leírható egy (x,y,z) koordinátájú vektorral. Ez igaz. Akkor miért ne lenne valóságos ?:D:D
Én azt mondom,lehet van sokféle világ és dimenzió stb,de érzékelésünknek van egy határa. Amit érzékelünk azt pedig agyunk dolgozza fel. Mivel ez egyénenként eltér pl agybeteg,ezért nem mondhatjuk,hogy az egyén fejében lévő valóság a valóság,hanem attól független létező dolog. Tehát én nem mondhatom ki teljes bizonyossággal,hogy a körülöttem lévő világ a valóság ,de érzem,hogy kölcsönhatásban vagyok vele. Ha csinálok valamit,akkor arra reagál a környezetem,ha nem eszek,éhes vagyok,ha beütöm a kezem ,akkor fáj.
Úgy is mondhatom,hogy az általam érzékelt dolgok annyira komplexek és mégis összefüggenek,hogy nagy valószínűséggel ez nem lehet "álom",hanem ez a valóság.
Persze lehet,hogy van valaki,aki mindezt kitalálta ,megtervezte és szórakozik rajta,hogy én elhiszem ezt,de mivel ilyenről nincs bizonyítékunk,ezért akár hogy is ,ez van ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!