Mindenkinek van egy karmája (feladata), amit el kell végeznie életünk során. Sokszor születünk újra, s amíg nem születtünk le addig fent vagyunk, vigyázunk az emberekre, segítjük őket. Ha ezt a feladatot nem végzed el, addig születsz újjá amig végre nem hajtod. A sors mindenkit rávezet a karmájára, aki lusta, az nem csinálja meg és következő életében 2x olyan nehéz karmája lesz. Dióhéjban ennyi az élet értelem nem biztos hogy érted amit mondok, de 13 évesen nem tudom jobban elmagyarázni.
2013. szept. 23. 17:43
12/19 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy meghalsz és kész vége, a lélek nem hal meg a test halhat meg csak, egyébként minden betegség lelki eredetű, magunknak csináljuk. Fent jobb az élet, ott csak jó emberek vannak és ha tanulsz fent akkor akár angyal is lehetsz és csak 200-300 év múlva születsz le.
2013. szept. 23. 17:45
13/19 anonim válasza:
Az élet egy végtelen folyam. Az életnek nincs célja. Az élet célja az út maga.
2013. szept. 24. 03:33
14/19 anonim válasza:
Jézus három terjedelmes evangéliumban elmagyarázta, csak éppen a papok nem magyarázzák el, úgyhogy nyugodtan olvasd el a Bibliában, amit mond. Ha nem érted, használj Bibliamagyarázó könyvet ingyen hozzájuthatsz: Bp. VIII. kerület Luther utca 4. szám alatt.
2013. szept. 24. 11:21
15/19 anonim válasza:
Észrevettétek már, hogy ez a kérdés túlnyomótöbbségében azokat foglalkoztatja, akiknek nincs még gyerekük?
Engem is foglalkoztat. Sok emberrel próbáltam már erről beszélni. Akinek van gyermeke, általában azt válaszolta: Nem tudom, a tiédnek mi értelme van, de az enyémnek az, hogy egészségben felneveljem a gyerekem/gyerekeim, és mindent megadjak neki. Ők már nem keresik az élet értelmét. Megtalálták, illetve létrehozták. Nem tudom, magasabb szinten mi az élet értelme, de egyénenként tekintve: élni, életet létrehozni és azt óvni, gondozni.
2013. szept. 26. 10:31
16/19 anonim válasza:
Az élet értelme szerintem az, hogy ha indulni kell az örök vadászmezőkre, visszatekintve elégedetten tehessük azt: azt lássuk, hogy nem éltünk hiába.
Az ehhez vezető legjobb út a szeretet: minden élőlény iránt. Örömet szerezni embernek, állatnak, rovarnak. Szeretetet adni, s a viszonzott sok-sok szeretetet elfogadni.
2013. szept. 26. 15:59
17/19 Csabx válasza:
Nagyon egyszerű: 42!
Egyébként ezt a kicsit blőd választ kapjuk, a "Galaxis Útikalauz stopposoknak" című regényben és filmben is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!