Mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 18:18
1/19 anonim válasza:
2/19 anonim válasza:
pl az h néha felnézek ide, és röhögnöm kell.
pl ma vki benzinnkútnak képzelte magát, és még kérdésbe is kiírta h ilyenkor mi van???
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__4..
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
hogy rá jöjj arra,hogy a semmi az van vagy nincs.
6/19 baldwin13 válasza:
Az élet értelme abban rejlik, amikor fény gyúl az ember lelkében és ezáltal az egyetemes igazság birtokosává válik, ami a megvilágosodottak kiváltsága.
7/19 nota25 válasza:
Baldwin13---Ez így igaz!
Az élet értelme a szüntelen fejlődés! Ráébredj arra, hogy minden csak üresség és forma nélküli. A jó dolgok és rossz dolgok változnak. Nincs szükség teremtőre mert te benned van minden jelentős érték.
Minden jót!
8/19 anonim válasza:
Az életed értelme az, amit adsz neki. Az én életem értelme Isten keresése és megismerése a természetben, a tudományban és a spiritualizmusban. Életem értelme az űrkutatás, a csillagászat, a fizika és az élet nagy kérdéseinek kutatása.
9/19 rimramrom válasza:
Az élet értelme maga az élet.
Hogy minél jobban megéld, megtapasztald, annak jó és rossz oldalával együtt.
10/19 Rózsa Noémi válasza:
rimramrom: Ez a lehető legjobb válasz amit valaha olvastam erre a kérdésre adva! Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!