Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme a legújabb...

Mi az élet értelme a legújabb tudományos kutatások tükrébe?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 21:14
1 2
 1/19 Oversoul 1 ***** válasza:

Az még nem derült ki és még egy darabig nem is fog szerintem...

Van egy csomó képletünk, meg ismerünk rengeteg folyamatot, de hogy ennek az egésznek mi az értelme, az ebből még nem derül ki...

2013. jan. 20. 21:19
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Ezt már régen tudjuk: 42
2013. jan. 20. 21:22
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Tükrébe bele.
2013. jan. 20. 21:24
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Az élet értelmével a filozófusok foglalkoznak, nem a tudósok. :P
2013. jan. 20. 21:44
 5/19 anonim ***** válasza:
44%

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj!!!!!!MÁSODIK!!!!!Én akartam elsütni a 42-ős poént.Na azért kapsz egy zöldet mert jó!

És kérdező:A tudománynak ez nem feladata.A tudomány nem mindenki számára relatív és szubjektív dolgokkal foglalkozik,hanem objektív,empirikus,vizsgálható dolgokkal.Tehát ezt soha nem fogja kihirdetni a tudomány,soha nem lesz olyan tudományos álláspont hogy ez meg ez az értelme.Ezekkel az egyénnek kell foglalkoznia,és a vallások szokták még ezen a téren kihirdetni álláspontjukat.

Az életedet te határozod meg hogy legyen célod.Ha nem adsz neki nem is lesz (legalábbis a tudomány nagyon azt mutatja hogy nem).Nincsegy Univerzális cél .Mindenki eldöntheti mit csinál,de ha nagyon ateistán és racionálisan állunk a dolgokhoz,akkor igazából minden értelmetlen.

2013. jan. 20. 21:44
 6/19 A kérdező kommentje:

Oversoul 1 Köszönöm neked.

A többinek üzenem, hogy ne palástólják szánalmas lehúrrogásukkal, tudományos hozzánemértésüket.

Az érdekel, hogy a mai tudomány a tudósok, hogyan vélekednek erröl?

2013. jan. 20. 22:00
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

"Az érdekel, hogy a mai tudomány a tudósok, hogyan vélekednek erröl?"

Hát, itt a gyakorin a tudósok száma konvergál a nullához.

Úgyhogy talán ott kellene megkérdezni őket, ahol előfordulnak, de ez nem az a hely.

2013. jan. 20. 22:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig, mi lehet, hogy tudományosan nem értünk hozzá (jelzem, ehhez nagyon más sem), viszont mi vettük a fáradtságot és megtanultunk helyesen írni!
2013. jan. 20. 22:03
 9/19 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező de én pont hogy egy tudományokban tájékozott ember vagyok.Nem tudom hogy az én hozzászólásommal mi volt a baj.És azt se tudom hogy 4-5 mondatból ami nem is a tudományos tudásomról szólt , hogyan lehet arra következtetni hogy én itt palástolnék bármit is.
2013. jan. 20. 22:07
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

Kapaszkodjatok: SZAPORODÁS! És boldog leszel. (Önző gének elmélet.)

Régi parasztok is ilyesmit mondtak: Legyél néma, legyen 10 gyereked, állj ki a kapuba, oszt igazad lesz.

(Tizenévesek erre még pihenjenek.)

2013. jan. 20. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!