Elszívhatja valaki az energiámat, úgy hogy beteggé tesz?
A kivizsgálást szerintem nem kéne ennyire erőltetni. Ritka az az orvos, aki átlát a problémákon. Az első elváltozás kimutatása rögtön műtétet von maga után. Nekem is 50 évesen kivették az epémet 10milis epekő miatt. Most epe nélkül kinlódom tovább. Anyukámtól rá két évre 36miliset vettek el, 78 évesen. Aki tud saccolni az elgondolhatja, hogy az enyém, 80 éves koromra lett volna 20milis körüli.
Persze, a kerti porcsin rágcsálását nem ajánlja egy orvos sem.
Szerintem, próbáld meg átrendezni a szobád! Tedd az ágyad másik helyre, vagy költözzetek másik szobába. De mindenképpen beszéld meg ezt a pároddal! Ha ez a negyedik héten sem hozna javulást, ráérsz akkor a diplomától tanácsot kérni.
De kérkek ha javulna az állapotod közöld ezt velem privátban, köszönöm
1. Vizsgáld meg a kapcsolatodat a pároddal. Léteznek energiavámpírok ugyan, de azok nem csak úgy 0-24 szívják le az energiát, hanem többnyire azzal, hogy beszólogatnak, ezzel elveszik a kedved, és hopp, az energiacsomagocska máris náluk landolt belőled, épp ezért, ha a párod nem szokott ilyeneket csinálni, nem valószínű, hogy energiavámpír.
2. Ha a közeli boltban is érzed, akkor pláne nem hiszem, hogy ő a ludas. Figyeld meg jobban, hogy pontosan hol és hogyan jelentkeznek a dolgok. Nem feltétlenül az embereket kell figyelni, lehet, hogy a helyiség számít.
3. Gyertyázz sokat, és ajánlok egy tértisztítást, ártani nem árt. Persze, vigyázz, ne fizess vagyonokat érte, mert három nullánál többet semmiképp sem ér, és némi tisztítást te magad is meg tudsz csinálni. (Házi tisztításra ajánlom a nagytakarítást, lehetőleg vízzel, pl. felmosás, majd a központi szoba közepére és sarkaiba egy-egy teamécsest tegyél meggyújtva, és hagyd, hogy leégjenek. Ez nem csak tisztítja a teret szépen, de lelkileg is megnyugtat. ;) Persze, a szakember jobb, ha az tényleg nem csak a pénzed akarja lenyúlni...)
4. Érdemes pl. azt is megnézni, hogy rajtad kívül más esetleg érzi-e ugyanezt, vagy csak te? És aki érzi, vagy épp nem, az mennyire hisz az ezotériában? (Totál szkeptikusok pl. ritkán érzékelnek, ezért az energiaszívó lények nem is próbálkoznak velük, mert könnyebb rátapadni arra, aki jobban érzékeli őket, és ezek általában inkább a nők.)
5. Nézz utána a tünetek lelki hátterének is mindenképp, mert meglehet, hogy valóban csak a környezeti változást igényled már (pl. szeretnél elköltözni máshová, és emiatt nem szeretsz hazajárni, máshová vágysz).
Sok oka lehet a tüneteidnek, ám a fő kérdésre válaszolva: Az energiaszívásba valóban belebetegedhetsz, viszont a betegséget nem okozza mindig energiaszívó. Mint ahogy minden alma gyümölcs, de nem minden gyümölcs alma. ;)
Igen az előttem szólóval egyet értek,magam is szoktam gyertyát gyújtani.
És a gyertyára is áldást kérek Mennyei Atyánktól,és tisztítást áldást kérek az otthonunkra.
Valóban nagyon megnyugtató,és mindenkinek szívből ajánlom.
Az ima az áldás kérés,egyfajta védelem is,úgy magunkra mint másokra nézve is.
Sőt ha megbántva érzem magam,kérem az Istentől az erőt,hogy tudjak megbocsájtani,hogy ne örizgessem a sérelmeket,mert azok megbetegítenek.
A negatív gondolatok is lehúzzák az embert,elveszik az erejét.
A szép zene emelő hatású ,és gyógyítólag hat.
Vagy kimegyek a természetbe,és csak úgy ott vagyok,nagyon jó megnyugtató.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!