Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik, hogy leszívja az...

Létezik, hogy leszívja az energiámat?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akivel rendkívül sokat kommunikáltunk, de mindig valahogy hozzám mérte magát. Most az egyetemen keresztül teljesen rendbejött az élete és úgy érzem ahelyett, hogy segítene, kihasználja néha a rossz híremet a saját jó hírének megerősítésére. Múltkor pl elhívott egy buliba, csak azért, hogy oltogathasson és jobbnak tűnjön.

Egyébként bírjuk egymást és régi, jó barátok vagyunk, lehet, hogy ezt nem is szándékosan csinálja, de igazából nem tudom. Mindezek ellenére mindig számíthatok rá, de most olyan dolgokat csinál ami már a saját életemre nézve veszélyes.

Pl felkeresi azokat a lányokat akikkel gyakran kommunikálok, vagy akarok tőlük valamit és ahelyett, hogy megvéd, vagy jókat mond rólam kifejezetten rontja a jóhíremet.

Szakítsam meg vele teljesen a kapcsolatot? Úgy érzem minden apró cél amit elértem, valahogy, mivel közeli barátom átmegy rajta is, de ő ahelyett, hogy ezeket a témákat óvatosan kezelné, megrágja és kiköpi elém.

Lehet, hogy tényleg javító szándékkal teszi és sokat segítene ha hallgatnék rá, mert valóban nincs rendben minden velem. De ha ezt így mondogatja is, csak még rosszabb lesz. Mit tegyek?

2012. nov. 25. 19:42
 1/4 anonim válasza:
Ezt nevezed te jó barátnak, akire számíthatsz? Ugyan kérlek... a leírásod alapján csak élösködik rajtad és arra használ, hogy ö még jobbnak tünjön... Úgymond te vagy neki a lábtörlöje.
2012. nov. 25. 19:43
 2/4 anonim válasza:
"Egyébként bírjuk egymást és régi, jó barátok vagyunk, lehet, hogy ezt nem is szándékosan csinálja," Hanem? Véletlenül csúszott ki a száján számtalanszor? Ember, ne legyél ennyire naiv.
2012. nov. 25. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nemcsak megszakítanám vele a kapcsolatot, de ha oltogat, meg is verném.

Szerintem egyértelmű.

2012. nov. 25. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az energiádat szívja,hanem a VÉREDET.
2012. nov. 25. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!