Hogyan érhető el az hogy egy illetőnek az eszébe jussak?
Figyelt kérdés
Semmilyen lehetőséget nem látok már arra, hogy újra éledjen a kontaktus köztem és az illetővel csak ha ő keres meg engem, de nem tudok mit tenni ez ügy érdekében, ezért gondoltam, hogy esetleg agykontrollal vagy más úton "üzenek" neki hogy az eszébe jussak és keressen. Tudom a szabad akaratot nem befolyásolhatom, nem is akarom, viszont beszélni nagyon akarok már vele. Mi a véleményetek? Javaslataitok?
ahj... nem hiszem el, hogy csak ez az egyetlen egy megoldás.
te miért nem keresed meg őt? ott a telefon, facebook, e-mail, személyesen megkeresed, stb.
ne haragudj, de ennél gázabb módszert nehezen találni, mint az agykontroll..
2013. szept. 2. 20:04
2/9 A kérdező kommentje:
hát zseniális :) nem egy kis szerencsétlen vagyok aki belepirul a zokniába ha fel kell venni valakivel a kontaktot. keresem a megoldásokat, de nem látok egyelőre mást.
2013. szept. 2. 20:09
3/9 anonim válasza:
Vetődj az autója elé az úton. Az a legjobb megoldás. Amúgy elsőnek igaza van, miért nem keresed meg te őt? Ha annira beszélni akarsz vele? Úgy sem tudod befolyásolni az akaratát, vagy a gondolatait.
2013. szept. 2. 20:18
4/9 A kérdező kommentje:
én nem kereshetem meg. komplex dolog ez ahhoz. ezért is fordulok az ezotéria felé mint utolsó lehetőség...
2013. szept. 2. 20:33
5/9 anonim válasza:
Hidd el, nem bántásból írom. Tudok egy módszert, kell hozzá némi kis futás, meg egy olyan szekér, amelyik még nincs tele és fel is vesz téged.
2013. szept. 2. 20:48
6/9 A kérdező kommentje:
jogos! de azt sem tehetem hogy annyiban hagyom :) na sebaj, azért köszönöm a hozzászólásokat
2013. szept. 2. 20:50
7/9 anonim válasza:
de figyelj, gondolj bele
te akarsz vele találkozni, gondolom Ő meg nem akar, vagy fogalmad sincs róla, hogy akar-e Veled találkozni,
akkor meg mi a fenének kéne Neki téged megkeresni, mikor Te akarsz valamit tőle?
az agykontroll elég sunyi dolog. gyáva és gyenge emberek trükköznek ilyenekkel. az egyenességet mindenki jobban értékeli, mint a számítást.
az ilyen komplex, bonyolult esetek általában azért azok, mert a felek teszik azzá.
2013. szept. 2. 23:00
8/9 anonim válasza:
SOHA nem fog sikerülni agykontrollál meg varázslással. Az ezotéria megadhatja azokat a kegyes hazugságokat, amikre szükséged van a megnyugváshoz, de segíteni, előre vinni nem fog. Szedd össze magad és beszélj vele, vagy hagyd a fenébe az egészet, mert úgy fognak elperegni az éveid, miközben várod, hogy a sültgalamb berepüljön az ablakon, hogy észre sem veszed.
Szánalmat érzek irántad, de együttérzést is, mert én is voltam hasonló helyzetben.
2013. szept. 4. 09:11
9/9 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk! Biztos nem tapasztalatból írták ezeket. Mindenképp lefekvés előtt menj alfába, és mondd magadban: Akkor keljek fel, amikor a leghatékonyabban tud az agyam kommunikálni. (vagy ilyesmit) és aztán amikor felébredsz csak gondolj rá és beszélj vele. Ha jól csinálod, sikerülni fog. :) remélem segítettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!