Téged hipnotizáltak már? Milyen érzés volt? Mit láttál/hallottál?
magam hipnotizáltam már, magyarul alkalmaztam az agykontrollt.
nagyon könnyű, beszélj be vmit magadnak, majd figyeld ahogy elkezdesz változni.
A legegyszerűbb pszichés manipuláció.
3/ Ne írj butaságokat. az agykontroll is más és a hipnózis is teljesen más köszönőviszonyban sincsenek egymással!
Ha te bármi elértél agykontrollal az nem volt egyéb, mint hallucináció!
Azt ajánlom sürgessen hagyd abba az agykortoll baromságot ez amerikásból behozott baromság és ártalmas, különösen ha valaki rendszeresen végzi mint te és hallucinációkat idéz vele elő önmagának-- ez vezet a skizofrén tünetekhez majd a skizofréniához.
Kérdező neked pedig a hipnózist csak pszichiátereknek szabadna végezni és csak akkor ha szükséges valamilyen lelki probléma miatt ami pszichés és pszichoszomatikus betegséget okozott és a beteg nem emlékszik vissza semmi tragikus eseményre az életéből. Mert olyan nagy trauma érte, hogy a lélek letakarta" hogy az ÉN ne is emlékezzen rá, hogy ne fájjon. --de sajnos maga a trauma okozta pszichés betegségek akkor is ott vannak.
szóval kérdező ez nem játék. Az orvos olyan állapotba hozza az ÉN-t hogy ellazul semmiről nincs tudomása, kikapcsol az ÉN-tudat --és amit még az orvosok sem ismernek-- maga a lélek emlékezik és használja az agy beszélő centrumát -így meséli el az ÉN minden elszenvedett fájdalmát, életének szituációit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!