Hány hullócsillagot láttál hajnalban?
Figyelt kérdés
Én sajnos egyet se mert elaludtam :(
Lesznek még mai is ,ugye?
2013. aug. 13. 09:02
1/14 anonim válasza:
Nem sokat láttam, mondjuk én 10-11 óra körül néztem. Nem tudom, hogy holnap lesznek-e még.
2/14 anonim válasza:
Igen még ma egy-kettőt lehet látni, éjfél körül...:) amugy én csak 3-at láttam......
3/14 anonim válasza:
Éjféltájt úgy 20-30-at, köztük halványabbakat, fényesebbeket is, aztán elaludtam sajnos.
4/14 anonim válasza:
Négyet láttam de csak egy 15 percet voltam kint.
5/14 anonim válasza:
Mi vasárnap mentünk ki nézni és 22-őt számoltunk :-)
6/14 anonim válasza:
Negyed tíz körül mentem ki a párommal, és 22:30-ig 11 hullócsillagot láttam. Közepesek voltak, de egy egész pici volt, egy pedig egy igazi nagy hatalmas, amire eddig egész életemben vártam - ugyanis én tegnapig még soha nem láttam hullócsillagot :)
Olyan voltam, mint egy kisgyerek, pedig 21 múltam, párommal élek, háztartást vezetek, dolgozom :)
7/14 anonim válasza:
20-25-öt
volt 3-4 ilyen nagyon nagy, szépek voltak
8/14 anonim válasza:
Egy körül láttam egyet, de volt bennem pár sör és nagyon nem vágtam hogy az most mi volt :D
9/14 anonim válasza:
Nem tudtam megszámolni, ugyanis annyira csikart a hasam vagy egy órán keresztül, hogy addig folyamatosan repkedtek a szemem előtt a hullócsillagok.
10/14 anonim válasza:
48-at, de csak pár volt nagy szép fényes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!