Hisztek abban ha valaki meglát egy hullócsillagot és kíván valamit annak teljesülni fog?
Figyelt kérdés
Ha lehet, létezik valaki akinek ez "bevált" az írjon.2010. aug. 13. 20:22
1/9 anonim válasza:
Nagyon-nagyon sokszor kívánta, évekkel ezelőtt is , de egyik sem jött be! :(
2/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A hullócsillag nem rendelkezik semmilyen különleges erővel, ez tény. Viszont az erős vágy (óhaj), a hit a megvalósulásban és a siker (el)várása olyan tényezők, amelyek a kívánt célt "bevonzhatják" a valóságba. Erről sokat olvashatsz az agykontroll rovatban vagy a vonzás törvényével kapcsolatban, de sok más irányzat is így gondolja.
4/9 anonim válasza:
Akárhányszor láttam egy hullócsillagot, mindig ugyanazt kívántam, és most bejött :D
Bár nem hiszem, hogy sok köze volt hozzá.
5/9 anonim válasza:
mert mit kívántál?:D
amúgy nekem se jött be még,ez csak olyan "hagyomány"....de semmi kozmikus erő nemfog a te akaratodra dolgozni:D
6/9 anonim válasza:
A hullócsillagok valójában kisebb kőzettörmelékek, amelyek keresztve a Föld pályáját, belépve annak légkörébe a közegellenállás miatt fényesen felizzanak és elégnek.
Mi köze is van ennek, ahhoz hogy éppenséggel az ember mire vágyik az életben?
7/9 anonim válasza:
Igen, többször bejött már. Hogy van-e valóságalapja, nem tudom, de én ebben hiszek, más meg a keresztény hitvilágban. Utolsónak: mennyivel több köze van egy ima elmondásának a vágyaink beteljesüléséhez, mint egy hullócsillagnak?
8/9 anonim válasza:
Utolsó:
Semmivel.
Mindkettő butaság.
9/9 anonim válasza:
Ha létezne már gazdag lennék :P és ez nem off . . . ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!