Ciki vagy nem ciki 21éves anyuka vagyok és félek a sötétben, a párom kimegy 6hétre Németországba hogy fogok én aludni?
Vicces lehet a jelenet, amikor éjjel a sötétben a gyereked elkezdi huzogatni a takaród szélét!
-Anya, félek...
-ÉN IS!!!
Én is félek a sötétben. :D
Hívd át addig az 1ik rokonod vagy barátnőd, vagy felváltva. :)
Am a 2. válaszán haltam :'DD
: D Haha, 2. : DDD
Hát vegyél olyan éjjelilámpát, ilyen kis konnektorba dugósat, hogy ne legyen teljesen sötét..és halkan szóljon valami zene/rádió. Nekem ez szokott segíteni, ha néha rám jön a para.
vegyél egy kutyát, ami melletted alszik és meglásd többet nem félsz a sötétben! :D nagyon megnyugtató ahogyan szuszog melletted!
egyébként meg énnn is nagyon félek a sötétben egyedül! o-O
hívj egy rokont vagy barátnőt vagy az egyik szobában kapcsold fel a villanyt. Am én is félek a sötétben :S
2. válaszoló, szakadtam :D
#2 vagyok :)
Én akkor félek éjjel, ha kint mennydörög. Pont ez jutott az eszembe, hogy mi lesz, ha egyszer gyerekem lesz, és átszalad hozzám, hogy fél...
Nem ciki, mindenki fél valamitől. Nekem olyan dolgaim vannak, hogy csak ámulnátok ha elmondanám.
Például kislámpánál, vagy tv mellett aludj el és állítsd be rajta az időzítőt. Vagy lefekvés előtt nézz valami jó vígjátékot, nekem anno az is segített, mikor nagyon fostam esténként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!