Hogyan hitessem el magammal hogy a fogszabályzó nem ciki?
még nincs ,de már nagyon komálnám ha már lenne legalább egy éve
de nem birom bevállalni, mert eszméletlenül cikinek tartom
eddig egyik barátomnak sem mertem róla említést tenni ,hogy jó lenne ha nekem lenne
azzal hogy azt mondjátok "nem ciki" nem sokat segít:S
valaki szakértőt kérek szépen segítsen 17F
Minél tovább tolod magad előtt, annál szarabb lesz. Ebbe még nem gondoltál bele? Vagy inkább 25 évesen akarod feltetetni a fogszabályzót1?
Amúgy meg tényleg nem gáz. Az már elég ciki, hogy elállnak a fogaid, és nem teszel ellene semmit.
Minél előbb rakatod fel, annál hamarabb szabadulsz tőle.
Gondolj arra, hogy a "kócos" fogazat milyen ciki.
Van olyan ismerősöm, aki harmincévesen engedhette csak meg magának, de megcsináltatta. Én örülök hogy 15-16 évesen túlestem rajta.
25F
Ha más valakit látsz fogszabályozóval, akkor hogyan vélekedsz? Cikinek tartod? Ha igen, akkor beszéld meg magaddal, hogy egyáltalán nem az, sőt még jópofák is azok a csillogó kis izék, nevezhetnénk a fogak ékszereinek is. És godnolj szimpátiával a fogszabályozó viselőjére, meg hogy milyen szép lesz a fogsora. Meg olyasmit is godnolhatsz: Lámcsak, ő be merte vállani, akkor meg én miért ne?
Viszont ha másvalaki esetében jól elfogadhatónak találod, akkor neked se lesz ciki.
Minél előbb, annál jobb! Felnőtt korban már nem olyan aranyos.
drága
egyáltalán nem ciki, sőt divat is.
Láttam már 30 évesnek is.
Az én időmben még nem volt... sajnos
örülj neki hogy a szép fogaid, egy kis korrekcióval, még szebbek lesznek, és bátran mosolyoghatsz, mert a szép fog hatalmas önbizalmat is ad.
senki nem fog kinevetni... és cikizni
csak ha ostoba
ha ilyet tapasztalsz, mosolyodj el, és mond neki
mindenki magából indul ki....
tehát nem te vagy a ciki, hanem ő
mielőbb kezd el, és elöbb helyrejön....
szép napot kivánok MAri
A fogszabályzó nem ciki, hanem annak a jele, hogy törődsz magaddal és a fogaiddal.
Szerintem aki cikinek tartja, az nem komplett, úgyhogy ne foglalkozz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!