Mitől van ez? Nagyon idegesít, és még ciki is! Hogyan múlhatna már végre el?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy egyszerűen nagyon félek a kereszttől, de fogalmam sincsen hogy miért, pedig tudom jól hogy a kereszt pedig csak jót okozhat. Hiszek Istenben, hívő vagyok, keresztény, szó sincs arról hogy valamilyen sátán imádó lennék. Kiszeretnék tenni a szobám falára egy nagy keresztet mert szerintem az megvédene a paranormális eseményektől :S De komolyan. És egyszerűen nem merem kitenni, mert félek tőle, nem hagyna nyugodni a gondolat, hogy ott van egy kereszt. Valamiért mindig csak a rossz dolgok jutnak róla eszembe. Fogalmam sincs hogy miért.2013. júl. 11. 17:39
11/12 anonim válasza:
Még én butítok ? A sok hitgyüli, Jehova Tanúja meg a sok szekta mit csinál ? Csak add be az összes értéked és boldog keresztény lehetsz . Csak váltsd meg pénzen a bűneidet és bűnbocsánatot nyersz . Többek között ezért köpné le Jézus saját papjait . Az igazi kereszténység nem az a agyon cenzúrázott vacak ami a bibliában van . De ezt egy hitgyülis agymosottnak magyarázhatom ...
12/12 anonim válasza:
Kiskoromtól kezdve mindig csak azzal tömték a fejem hogy Isten van és kész, szeret, Jézus miattad halt meg, stb-stb de még most sem hiszek ebben az egészben, túl sok rossz dolog történik, amit az állítólagos Isten megtudna akadályozni. Egyébként nem hiszek semmiféle sátánban én sem, de félek a kereszttől. A temető jut róla az eszembe, de nem az a szép része, hanem az ahol csak azok a ronda vaskeresztek vannak. A paranormális jelenségek csak ott találhatók meg, ahol történt valami borzalmas, meggyilkoltak valamit, szóval csakúgy nem fog megjelenni egy szellem vagy bármi ilyesmi, mert nincs oka rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!