Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki lenne egy ilyen e-mail?

Ciki lenne egy ilyen e-mail?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy most érettségiztem, és mivel angolból szép eredményeket értem el, írnék egy köszönőlevelet egy általános iskolás tanárnőmnek de fogalmam sincs mi az e-mail címe. Az iskola honlapján csak az iskola e-mail címe van fenn, nagyon ciki lenne, ha arra írnék egy kérést, hogy adják meg az e-mailjét? xdddd Hogy fogalmazhatnám meg?

2013. júl. 11. 16:34
 1/3 anonim válasza:
Szerintem többet jelent ha személyesen állsz elé és mondod meg neki hogy nagyon szépen köszönöd azt amit kaptál tőle.
2013. júl. 11. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Az lehet, de személyesen se tudok nagyon beszélni vele. Már nincs tanítás, így a suliba nem tudok bemenni, ráadásul szeptemberben nem csak hogy nagyon elfoglalt leszek az egyetem miatt (már ha fölveszenek), de olyankor már kicsit ciki lenne, mert már nem lenne túlságosan aktuális. xd
2013. júl. 11. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy az iskola kiadná a tanár beleegyezése nélkül, de egy próbát megérhet, hajrá!
2013. júl. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!