Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban mentem ki a wc-re, épp ki akartam már lépni a fürdő ajtón amikor valami zúgást hallottam a hátam mögött, de amint megfordultam abba maradt és a kádnál a csapból elkezdett csöpögni a víz. Odamentem, kicsit jobbam eltekertem majd abba maradt és azóta semmi(remélem nem is lesz).
Ez csak valami fura egybeesés lehet, vagy volt esetleg valami?
Szkeptikusok, most ti is működjetek!:) Akarok ésszerű magyarázatot, mert félek az ilyentől..:)
2013. jún. 27. 22:01
1/4 anonim válasza:
vége a bilis korszaknak?
amikor lehúztad a wc-t, a zúgás a tartályba áramló víz volt, a csöpögés a csapon meg a túlnyomástól keletkezett.
próbálj megnyugodni és megszokni, mert még nagyon-nagyon sokszor lesz ilyen...!
3/4 anonim válasza:
A csapot meg hiába zárod el teljesen mert a csőben is maradhat víz és akkor is kifog csöpögni ha nagyon meghúzod.
4/4 anonim válasza:
ez a körmendi békalábas volt. állítólag a csatorna rendszerben tanyázik napközben, éjszakánként azonban a csövekben marad egy kis trutyit lakmározván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!