Ha jól gondolom teljesen felesleges félni a halától?
Sokat gondolkodtam ezen és arra jutottam, hogy ha a materialistáknak, naturalistáknak igaza van akkor a halál után nincs semmi és mindent elfelejtek, de akkor már úgysem fog érdekelni ez a dolog, hiszen megszűnök és azt sem fogom fel, hogy megszűntem és nem tudok rá gondolni, hogy megszűntem. Értitek, ugye? :D
A másik esetben ha van utána valami "odaát" az pedig pluszban jó.
Tegyük fel, hogy nem a vége a halál és igaz az amit a világ vallások tanítanak. pl. reinkarnáció, szellemek, feltámadás, mennyország stb.
Csak attól van félni valóm, ha a pokolra kerülök, de azért csak nem vagyok olyan rossz ember (nem kínzom az állatokat, nem gyilkolok, lopok stb.) illetve remélem.
Jól gondoltam végig az egészet? Jól állok hozzá a dologhoz?
3 szor voltam klinikai halál állapotában.
(kiskoromban vízbe fulladtam, de újra tudtak éleszteni, azóta a szívem rossz, volt egy tragikus balesetem, és egy infarktusom is.)
ettől nem kell félni, mert a halál nem fáj, csak az odavezető út van néha tüskékkel kikövezve.
"Ilyen értelemben milyen más cél van, ami nem képzeletbeli?
Mindenkinek a fejében vannak a céljai. :)"
No, akkor csak van valami ami nem anyag? És létező, felfogható, elfogadható? Érdekes, nem?
Mesélek valamit, rátapintottál a lényegre! Nincs olyan, ami ne a fejedben létezne csupán!
Ezt majd ne felejtsd el később sem, hatalmas felismerésig jutottál el...
:)))
Sugárzik belőled a félelem, megadom a számom, aztán 50%-os kedvezménnyel segítek megoldani a lelki problémáid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!