Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha jól gondolom teljesen...

Ha jól gondolom teljesen felesleges félni a halától?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam ezen és arra jutottam, hogy ha a materialistáknak, naturalistáknak igaza van akkor a halál után nincs semmi és mindent elfelejtek, de akkor már úgysem fog érdekelni ez a dolog, hiszen megszűnök és azt sem fogom fel, hogy megszűntem és nem tudok rá gondolni, hogy megszűntem. Értitek, ugye? :D

A másik esetben ha van utána valami "odaát" az pedig pluszban jó.

Tegyük fel, hogy nem a vége a halál és igaz az amit a világ vallások tanítanak. pl. reinkarnáció, szellemek, feltámadás, mennyország stb.

Csak attól van félni valóm, ha a pokolra kerülök, de azért csak nem vagyok olyan rossz ember (nem kínzom az állatokat, nem gyilkolok, lopok stb.) illetve remélem.

Jól gondoltam végig az egészet? Jól állok hozzá a dologhoz?

2013. jún. 25. 13:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
39%

3 szor voltam klinikai halál állapotában.

(kiskoromban vízbe fulladtam, de újra tudtak éleszteni, azóta a szívem rossz, volt egy tragikus balesetem, és egy infarktusom is.)

ettől nem kell félni, mert a halál nem fáj, csak az odavezető út van néha tüskékkel kikövezve.

2013. jún. 25. 14:25
 12/34 finomakékpirula? ***** válasza:
0%

"Ilyen értelemben milyen más cél van, ami nem képzeletbeli?

Mindenkinek a fejében vannak a céljai. :)"

No, akkor csak van valami ami nem anyag? És létező, felfogható, elfogadható? Érdekes, nem?

Mesélek valamit, rátapintottál a lényegre! Nincs olyan, ami ne a fejedben létezne csupán!

Ezt majd ne felejtsd el később sem, hatalmas felismerésig jutottál el...

2013. jún. 25. 14:26
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
Én azért félek csak a haláltól, mert nem látom többé azokat akiket szeretek.
2013. jún. 25. 14:26
 14/34 anonim ***** válasza:
9%
Érdekes, hogy eddig az ezósok siránkoztak, hogy bántják őket, most meg olyan pofátlan lenézéssel nyilvánítanak ki hamis állításokat, hogy mélyebb szintre süllyedtek, mint valaha.
2013. jún. 25. 14:50
 15/34 finomakékpirula? ***** válasza:
0%
Mesélj azokról a hamis állításokról, légyszives!
2013. jún. 25. 14:54
 16/34 anonim ***** válasza:
8%
Mivel te vagy az a retardált, aki kitalálta, meg sem próbálkozom azzal, hogy a fény felé vezesselek, ez lehetetlen feladat. A hülyeség már túlságosan beette magát az agyadba.
2013. jún. 25. 15:01
 17/34 finomakékpirula? ***** válasza:
39%
Rendkívüli intelligenciáddal nem szállhatok versenybe :)
2013. jún. 25. 15:09
 18/34 anonim ***** válasza:
29%
Végre igazat mondtál. Megy ez, gyakorold tovább. Írd le mondjuk ezerszer.
2013. jún. 25. 15:11
 19/34 finomakékpirula? ***** válasza:
0%

:)))

Sugárzik belőled a félelem, megadom a számom, aztán 50%-os kedvezménnyel segítek megoldani a lelki problémáid!

2013. jún. 25. 15:24
 20/34 anonim ***** válasza:
61%
Minek félni a haláltól? Majd jön az magától úgy sem tehetsz ellene semmit... Ami meg utána lesz ha lesz azt úgy is csak akkor fogod megtudni nem? Soha sem értettem mi a f@**nak ilyenektől félni szerintem a mai világban ez az egyik legkisebb gond...
2013. jún. 25. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!