Ki az, aki BIZTOSAN NEM hisz a szellemekben? Mik az érveitek?
Sok kérdést olvasgattam gyakorin ezzel kapcsolatban, a vélemények eléggé megoszlottak. Van, aki hisz, van aki nem.
Imserőseimet kérdezgettem, legtöbben azt írták, hogy alapvetően nem hisznek benne, DE mások meg igen és ezért nem biztos, hogy nem léteznek; meg látták filmeket erről, olvastak erről. Mindig ott van az, hogy "de". Szóval a legtöbben nem hisznek benne, de mégse zárják ki 100%-osan a létezésüket. Akik hisznek benne, azoknak a szemszögét nagyjából ismerem, mert elég sok "szellemtörténetet" és ilyeneket olvastam.
Most viszont azoknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik teljesen biztosak abban, hogy szellemek nem léteznek! MIlyen érvet tudnátok felhozni? Milyen magyarázatot? MI a véleményetek az olyan filmekről/fotókról/cikkekről, amik a szellemek létezését bizonyítják?
És egy kérés: a kérdésemet alapvetően szellemekben NEM hívőknek tettem fel, szóval azok válaszoljanak elsődlegesen! Szívesen meghallgatom a másik félt (vagy a közteseket), de már késő van és nyugodtan szeretnék aludni az éjjel, szóval a szellemsztoriktól kíméljetek.. :D Köszönöm!
Oké, mondok párat.
1-2 dolog az orvostudományból
Depresszió, hiperaktivitás, mánia, bipolár, és kollektívan az egész pszihiátria következtetésekre alapszik, fele még csak nem is következtetés, hanem szimpla ez van oszt kész, érvek nélküli, bizonyítékok nélküli hülyeség.
A sima orvoslásban a rák is egy istentelen nagy félre értés, de mondhatnám a kollektívan az összes betegség kezelését, egy totális félre értés.
Akkor mondok még pár dolgot neked, ami téves következtetés.
A konkrét történelem minimum. 20%-a puszta feltételezés, nagy része alaptalan. Pl. tegnap aki látta a nacza vonalakról szoló natgeos műsort, kitünő példáját láthatta a dezinformáció és alaptalan, bizonyítékok nélküli feltételezéseknek, szinte konkrét tényként elő adva.
Mondhatnám még a természet tudomány témakörbe tartozó feltételezéseket is, de biztosan ismered. Kedvencem, hogy egy elméletből indulnak ki, bizonyíték zero, aztán abból kiindulva még egy elmélet, és arra még 20, aztán a végét, mint tény adják elő. Nah, erről ennyit.
Az elmélet bizonyított.
A hipotézis feltételezés.
Az, hogy az emberek rosszul használják ezeket a kifejezéseket, nem a tudomány hibáit bizonyítja.
Uristen, a matematika egy nyelv, hogy jön az ide?
Neked meg, írtam példákat, amik tévhitek a tudomány élén, persze ilyenkor hipotézis? Ezek nem hipotézisek, ezek tényként vannak eladva a népnek.
A kérdésedre válaszoltam, ne dumálj mellé.
Kedves 11-es válaszoló!
Tökéletesen igazad van, én csak azt nem értem, hogy mások miért nem látják az alapvető igazságot? Miért hisznek ennyire elvakultan a "tudományban"?
Nem az a baj, hogy hisznek benne. Mert oké, nagy része bizonyított tény, a gond az, hogy nem látnak mögé!
Azt gondolják, hogy csak az van, amit ők látnak.
Azt gondolják, hogy csak azért, mert a tudomány nem bizonyított be olyan dolgokat, mint pl. "isten", vagy éppen reinkarnáció, karma, stb., akkor már nem is létezik.
Mikor egyértelmü, nem is akarnak ilyesmit bizonygatni, mert nekik eljutott addig a picike kis agyukig, hogy NEM LEHET. Nem tudsz olyan dolgot bebizonyítani anyagokkal, anyag vizsgálatával, anyagias gondolkodással, ami az anyagon túl van! LEHETETLEN. Nem tudsz egy dobozból bizonyítani arra vonatkozóan, hogy mi van a dobozon kívül! Ez elég egyértelmü.
Ők még is azt gondolják, hogy csak az van, ami bevan bizonyítva. Nem gond, ők tudod egyszerü emberek, nem kell őket bántani. De amikor azt mondja, hogy a tudomány nélkülözi a hülyeséget, dezinformációt, alaptalan marhaságokat, na az már túlmutat az egyszerüségen, az már egyenesen sötétség a köbön.
Elég megnézni mit műveltek az antibiotikumokkal, sarlatánság, brutális kár okozás. De nemgáz.
Érdemes megfigyelni azt, hogy az antibiotikumok elterjedésével, a fertőzéses, bakteriális megbetegedéssel járó halálok ahogy csökkentek, olyan ütemben növekedtek meg a degeneratív betegségek is. Orvosi tény, és elég sokat mondó. De nem baj, menjünk csak a pénzéhes tróger tudomány után. Nem a tudománnyal van a baj, hanem amit a nevében művelnek a mai nyomorékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!