Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha minden jel erre utal akkor...

Ha minden jel erre utal akkor biztosan meg fog történni? :/

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, bika csillagjegyű és 2 hónapja van párom. Ezek az infók a következő szöveg megértéséhez fontosak lehetnek.

Pár napja volt egy rossz álmom. Azt álmodtam hogy én és a barátom egy sötét erdőben menekülünk, sziklát mászunk. Sírtam álmomban. Amint felkeltem, megnéztem álomfejtőben hogy mit jelenthet..röviden: megcsalás, hűtlenség.

A másik: Hiszek a horoszkópokban, és elolvastam az én és a párom horoszkópját (bika-rák). Az enyémben felfokozott szerelmi hangulat volt írva, az övében meg valami munkahelyi rejtélyes szerelem.

És végül: Érdekesnek tartom a tarot jóslást, és kipróbáltam így az interneten. Az ördögöt húztam ki, ami szintén a hűtlenségről, csalásról, csábításról szól.

Nagyon szeretjük egymást, és meg van a kölcsönös bizalom is. De most ezek úgy össze jöttek, kezdek komolyan aggódni. Mennyi esély van rá hogy ezek tényleg megtörténjenek? Nagyon félek. :(

2013. ápr. 6. 02:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Olyan "értelmes" emberek vannak ebben az országban, hogy én szégyellem már magam.
2013. ápr. 6. 02:58
 2/8 anonim válasza:

Inkább amiért szégyellned kéne magad az az, hogy 18 évesen ilyen fokon foglalkozol ennyi baromsággal. Mert az még hagyján, hogy elolvasol néha egy horoszkópot, puszta kíváncsiságból, de hogy minden álmod megfejtését, jelentését tudni akarod meg még kártyajóslás is, hát ez már sok.

HA én a te pasid lennék tutira tipliznék, de nem azért mert félrekefélnék, hanem mert ilyen dolgokban ennyire hiszel. Ez már ijesztő.

De ha gondolod, ismerek egy cigányasszonyt, ő még hollót vagy varjút is lefejez neked és a csontjaiból jósol...

2013. ápr. 6. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Félhetsz is!Ha te valóban egy pakli festett papírra alapozod a jövődet sajnos jogosan félhetsz semmi mástól csak a jövődről,egyébként köszönd magadnak.
2013. ápr. 6. 11:32
 4/8 anonim válasza:
Ha bemeséled magadnak persze hogy megtörténik... Színvonalas emberkék.. -.-
2013. ápr. 6. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:

vannak ilyen "jósló" álmok,én azt álmodtam hogy a párom nem néz rám,elsétál mellettem és egy másik csajjal van,másnap kiderült hogy megakarta dugni csak járjuk nyitottak

viszont az internetes jóslásban nem szabad megbízni,és az se mindegy hogy hol nézted meg a horoszkópodat,rengeteg pocsék oldal van

2013. ápr. 6. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
18 vagy, de ilyen hülye? Ilyen balf@sz dolgokkal foglalkozni...
2013. ápr. 6. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Először is a kártya babonaság az álom az agynak afeszült játéka akkor dolgozza fel mind azt amit átélsz amit látsz és a Te boldogságodat de a feszült szorongásodat is.

Ha állandóan a másik hűtlenségét feltételezed- ami nagyon helytelen-- akkor előbb utóbb megváltozhat a kisugárzásod nem szeretetet fog felé sugározni hanem feszültséget kételyt szorongást amit az ő lelke érzékelhet és őt is elfoghatja a nyugtalanság-- mit az amit titkolsz előtte-- megcsal talán van valakije talán nem szeret? Szóval ha Te megváltozol az maga után vonja azt hogy ő is meg fog változni és a szerelmetek füstbe mehet.

Ha valakit szeretünk mint ahogy írod akkor az első és legfontosabb a bizalom ha az nincs meg akkor lemondhatsz a boldogságodról.

2013. ápr. 7. 00:10
 8/8 anonim ***** válasza:
NA ÁLLJUNK MEG! Mielőtt beveszel a fejedbe mindent amit álmoskönyvbe meg ezófórumba írnak, először józan ésszel gondold át a dolgokat. Álmodtál. Dolgozik az agyad, a tudatalattid, ilyenkor elfojtott érzések stb szabadulnak fel, nincs ebben olyan nagy varázslatos, misztikus dolog. Az internetes kártyajóslásról meg annyit, hogy nagyon is volt esélyed kihúzni azt a lapot. Kb ugyanannyi mint a többit. Ebbe sincs semmi különös, az hogy a kettő szó együtt jött össze lehet véletlen is. A másik meg ha TE hagyod azt hogy a horoszkóp, a tarot, meg a jóslás mondja meg azt hogy neked milyen lesz a kapcsolatod a barátoddal, akkor ott súlyos bajok vannak a fejben. Döntésképtelenség, önbizalomhiány.
2013. ápr. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!