Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mivel mérgeznek minket?

Mivel mérgeznek minket?

Figyelt kérdés

[link]

Az elmúlt napokban Magyarország felett nagy mennyiségű chemtrailokat lehetett megfigyelni. A jelenség pontos háttere máig sem ismert, csak a bennfentesek számára. TÉny azonban, hogy valamilyen okból június második hetében jelentős mennyiségű vegyi anyagot szórtak szét.

Ha bárki feltekint az égre akár ma, akár holnap, láthatja, hogy az égen lévő kondenzcsíkok nem tűnnek el, hanem sokáig szétterülve megmaradnak az égen. A meteorológusok cáfolják a vegyi anyagokkal kapcsolatos híreszteléseket, azonban többen megkérdőjelezik a jelenség normális voltát, még azok is, akik komolyabban el vannak mélyülve az időjárás és légköri jelenségek fizikájában.

2013. jún. 16. 15:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Olvasgas a neten az illuminátusokról, akkor megtod ki teszi ezt ! Amúgy kínában kommunizmus van., ott nem tudják kiírtani az embereket, itt igen. Itt is kevés ember kell, pl magyarországba alig 5 millió embert számóltak :S
2013. jún. 16. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerencsére szkeptikus vagyok, így engem most sem lehetett átverni :)

Az első linked egy bizonyos J. P. Holdren-re hivatkozik, aki teljes nevén John Paul Holdren, és tényleg Obama főtanácsadója. A probléma, hogy sehol sem lehet a leghalványabb utalást sem találni arról, hogy ő valaha is erről beszélt volna, csak és kizárólag az összeesküvéseket gyártó cikkekben. Ha valóban mondott volna ilyet, akkor legalább valami közmédiában kéne, hogy legyen nyoma. De ez már megint csak a szokásos parasztvakítás, de mint látjuk, aki hinni akar, az úgyis hisz, nem számít, mekkora hülyeséget állítanak neki...

A második link meg mit bizonyít? Sűrűek a kondezcsíkok, és akkor mi van? Gyerekkoromban is láttam már nem egyszer ilyet, ha forgalmasabb repülőtér közelében jártam, pedig akkoriban egyetlen népbutítónak sem jutott még eszébe a chemtrail kifejezéssel dobálózni.

2013. jún. 16. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Gyorskajával.
2013. jún. 18. 12:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy itt nem csak a komment huszárok a te szkeptikuskáid hanem mindenki más legalább egy picit realista gondolkozású ember. nem akarlak megsérteni de sajnos ezzel nem nagyon fog senki egyetérteni (párdon a kivételeknek). Nyugi ha eddig nem haltunk akkor szerintem ezután se fogunk :)
2013. jún. 18. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Veled!
2013. jún. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!