Mivel mérgeznek minket?
Az elmúlt napokban Magyarország felett nagy mennyiségű chemtrailokat lehetett megfigyelni. A jelenség pontos háttere máig sem ismert, csak a bennfentesek számára. TÉny azonban, hogy valamilyen okból június második hetében jelentős mennyiségű vegyi anyagot szórtak szét.
Ha bárki feltekint az égre akár ma, akár holnap, láthatja, hogy az égen lévő kondenzcsíkok nem tűnnek el, hanem sokáig szétterülve megmaradnak az égen. A meteorológusok cáfolják a vegyi anyagokkal kapcsolatos híreszteléseket, azonban többen megkérdőjelezik a jelenség normális voltát, még azok is, akik komolyabban el vannak mélyülve az időjárás és légköri jelenségek fizikájában.
Szerencsére szkeptikus vagyok, így engem most sem lehetett átverni :)
Az első linked egy bizonyos J. P. Holdren-re hivatkozik, aki teljes nevén John Paul Holdren, és tényleg Obama főtanácsadója. A probléma, hogy sehol sem lehet a leghalványabb utalást sem találni arról, hogy ő valaha is erről beszélt volna, csak és kizárólag az összeesküvéseket gyártó cikkekben. Ha valóban mondott volna ilyet, akkor legalább valami közmédiában kéne, hogy legyen nyoma. De ez már megint csak a szokásos parasztvakítás, de mint látjuk, aki hinni akar, az úgyis hisz, nem számít, mekkora hülyeséget állítanak neki...
A második link meg mit bizonyít? Sűrűek a kondezcsíkok, és akkor mi van? Gyerekkoromban is láttam már nem egyszer ilyet, ha forgalmasabb repülőtér közelében jártam, pedig akkoriban egyetlen népbutítónak sem jutott még eszébe a chemtrail kifejezéssel dobálózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!