Amikor új lényeket fedeznek fel, annak egy része lehet hogy betelepített, talán minket is idehoztak?
Mostanában ezen szoktam gondolkozni,a teremtés megtörtént,talán magasan fejlett lények végzik a további munkálatokat?
Talán ők úgy érezhetik hogy ez a dolguk,optimalizálni az élet fennmaradását.Nem vagyok biztos még csak az űrlények létében sem,ez csak egy lehetséges igazság.
sz előbb már fel lett téve egy hasonló kérdés!
ezek szerint a felhasználónak több saját fiókja is van és írogat állandóan ilyen dolgokat...
Ha tényleg munkálkodnának ilyen lényed és az a céljuk, hogy benépesítsenek mindenféle fajjal egy bolygót, nem kellett volna gátat szabniuk az ember természet és önpusztító életmódjának?
Hiába szállítják ide a fajokat, ha egyszer mi mindet kiirtjuk, mert a pénzszeretetnek és egoizmusnak nincs határa. Kb. a rideg valóság sem ébreszt fel senkit a tündérmeséből.
Az ember az élet ellenségévé vált. Már rég közbe kellett volna avatkozniuk, hogy elmondják, ez így nem stimmel.
Egyébként van egy olyan értelmezése a Bibliának, miszerint az ember azért van itt, hogy őrködjön. Vigyázzon a paradicsomra.
Ugyanakkor valamiért a köztudatban az van benne, hogy az ember uralkodhat a Föld élőlényei és felettük ál.
Gondolj csak a piramis rendszerre. Az iskolában is folyamatosan hangsúlyozzák, hogy az ember van a csúcson.
Ez azért mondom, mert nekem is voltak hasonló elképzeléseim. De valami régen elromlott és az embert (a gonosz? de ki?) erre a rossz (egoista) útra terelte.
Most pedig az őrzők pusztítják el a rájuk bízott világot.
Ilyesmikre gondolsz?
Mert rengeteg "igazság" van.
Egyébként idegen fajok betelepítése sok következménnyel jár. Pl. a felfedezőkkel érkező patkányok felfalták bizonyos madarak tojásait, amik így gyorsan tűntek el. (Mert a patkánynak nem volt természetes ellensége az adott szigeten.)
Avagy a vörösfülő ékszerteknős itthon kiszorította a mocsári teknőst, holott ő az őshonos faj.
Szerintem nagy felelőtlenség csak úgy random beszórni mindenféle állatot.
*lények
Hm... szépen összeírtam... azért remélem lehet érteni.
Börtönbolygóra mindenféle állatot be lehet szórni,
az sem baj, ha kiirtják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!