Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Amikor új lényeket fedeznek...

Amikor új lényeket fedeznek fel, annak egy része lehet hogy betelepített, talán minket is idehoztak?

Figyelt kérdés

Mostanában ezen szoktam gondolkozni,a teremtés megtörtént,talán magasan fejlett lények végzik a további munkálatokat?

Talán ők úgy érezhetik hogy ez a dolguk,optimalizálni az élet fennmaradását.Nem vagyok biztos még csak az űrlények létében sem,ez csak egy lehetséges igazság.

2013. máj. 16. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

sz előbb már fel lett téve egy hasonló kérdés!

ezek szerint a felhasználónak több saját fiókja is van és írogat állandóan ilyen dolgokat...

2013. máj. 16. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyetlen kérdést láttam a mai nap itt de az állítólagos ember-idegen hibrid teóriával foglalkozott,szerintem az én kérdésem nem éppen erről szól.
2013. máj. 16. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg munkálkodnának ilyen lényed és az a céljuk, hogy benépesítsenek mindenféle fajjal egy bolygót, nem kellett volna gátat szabniuk az ember természet és önpusztító életmódjának?

Hiába szállítják ide a fajokat, ha egyszer mi mindet kiirtjuk, mert a pénzszeretetnek és egoizmusnak nincs határa. Kb. a rideg valóság sem ébreszt fel senkit a tündérmeséből.

Az ember az élet ellenségévé vált. Már rég közbe kellett volna avatkozniuk, hogy elmondják, ez így nem stimmel.

Egyébként van egy olyan értelmezése a Bibliának, miszerint az ember azért van itt, hogy őrködjön. Vigyázzon a paradicsomra.

Ugyanakkor valamiért a köztudatban az van benne, hogy az ember uralkodhat a Föld élőlényei és felettük ál.

Gondolj csak a piramis rendszerre. Az iskolában is folyamatosan hangsúlyozzák, hogy az ember van a csúcson.

Ez azért mondom, mert nekem is voltak hasonló elképzeléseim. De valami régen elromlott és az embert (a gonosz? de ki?) erre a rossz (egoista) útra terelte.

Most pedig az őrzők pusztítják el a rájuk bízott világot.

Ilyesmikre gondolsz?

Mert rengeteg "igazság" van.

Egyébként idegen fajok betelepítése sok következménnyel jár. Pl. a felfedezőkkel érkező patkányok felfalták bizonyos madarak tojásait, amik így gyorsan tűntek el. (Mert a patkánynak nem volt természetes ellensége az adott szigeten.)

Avagy a vörösfülő ékszerteknős itthon kiszorította a mocsári teknőst, holott ő az őshonos faj.

Szerintem nagy felelőtlenség csak úgy random beszórni mindenféle állatot.

2013. máj. 16. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

*lények

Hm... szépen összeírtam... azért remélem lehet érteni.

2013. máj. 16. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Börtönbolygóra mindenféle állatot be lehet szórni,

az sem baj, ha kiirtják egymást.

2013. máj. 19. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!